Χρ. Μπουκώρος: Όλα έτοιμα για την ηλεκτροκίνηση

Δημοσιεύτηκε τα ξημερώματα το ΦΕΚ του ρυμοτομικού σχεδίου της Α΄ΒΙΠΕ και της ΒΙΟ.ΠΑ. Βόλου

Τα ξημερώματα της Παρασκευής, 23 Ιουλίου 2021, στις 2:00 το πρωί δημοσιοποιήθηκε το ΦΕΚ έγκρισης της τροποποίησης του ρυμοτομικού σχεδίου της Α΄ ΒΙΠΕ και της ΒΙΟ.ΠΑ. Βόλου. Πλέον όλα είναι έτοιμα για την ηλεκτροκίνηση Βόλου-Λάρισας, καθώς αίρεται και το τελευταίο των τελευταίων εμποδίων για την υλοποίηση του μεγάλου αυτού  αναπτυξιακού έργου, ύψους 68 εκατ. ευρώ.

Ήδη ολοκληρώνεται ο προσυμβατικός έλεγχος από το Ελεγκτικό Συνέδριο  και οι διαδικασίες για την εγκατάσταση του εργολάβου έχουν ξεκινήσει.

Ο βουλευτής Μαγνησίας και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος αμέσως μόλις ενημερώθηκε για τη θετική αυτή εξέλιξη που αφορά στο σημαντικό έργο της ηλεκτροκίνησης, τα ξημερώματα της Παρασκευής, επεσήμανε σε δήλωσή του τα εξής:

«Πίστεψα από την αρχή στο έργο της ηλεκτροκίνησης Βόλου – Λάρισας. Μετά από σκληρό αγώνα και μεθοδικές ενέργειες δύο ετών, πλέον το σημαντικό αυτό αναπτυξιακό έργο μπορεί να ξεκινήσει άμεσα. Ήδη, όπως γνωρίζω, ολοκληρώνονται οι διαδικασίες για τον προσυμβατικό έλεγχο από το Ελεγκτικό Συνέδριο και… προχωράμε μπροστά.

Ευχαριστώ θερμά για λογαριασμό των πολιτών της Μαγνησίας τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή και τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΡΓΟΣΕ Χρήστο Βίνη.

Όσοι πιστέψαμε κι αγωνιστήκαμε για αυτό το μεγάλο αναπτυξιακό έργο που δίνει νέες προοπτικές στην περιοχή του Βόλου και της Μαγνησίας νιώθουμε δικαιωμένοι».

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.