ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΩΝ ΠΤΕΛΕΟΥ – Νέο δ.σ. και ποικίλες καλοκαιρινές δράσειςΝέο διοικητικό συμβούλιο έχει εδώ και λίγες ημέρες ο Σύλλογος Νέων Πτελεού. Μετά τις εκλογές που έγιναν πριν δύο εβδομάδες, συγκροτήθηκε σε σώμα το διοικητικό συμβούλιο μέσα στην εβδομάδα και η σύνθεσή του έχει ως ακολούθως. Πρόεδρος είναι η Βασιλική Γερογιάκομου, αντιπρόεδρος ο Νικόλαος Γερογιάκομος, γραμματέας η Ιωάννα Χασιώτη, ταμίας η Μαρίνα Ξυνού και μέλος ο Βασίλειος Χασιώτης. Η θητεία του συμβουλίου είναι διετής.

Μάλιστα οι προαναφερθέντες σχεδίασαν μια σειρά από δράσεις για το επόμενο διάστημα. Η αρχή έγινε την περασμένη Κυριακή με μια μουσική εκδήλωση και η συνέχεια περιλαμβάνει: στις 25 Ιουλίου παιδική παράσταση με τον ταχυδακτυλουργό Ματζέλλο, στις  29 Ιουλίου εθελοντική αιμοδοσία στην πλατεία Πτελεού, στις 30 Ιουλίου προβολή παιδικής ταινίας στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου, στις 3 Αυγούστου μουσική βραδιά με το συγκρότημα Άλλα ντ’  άλλα στο Όναρ, στις 9 Αυγούστου παράσταση Καραγκιόζη στο Δημοτικό Σχολείο και στις 10 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί, σε συνεργασία με τον Πρωτεσίλαο, αγώνας δρόμου τεσσάρων χιλιομέτρων με εκκίνηση από το Πηγάδι.

Σε δήλωσή τα στο «Λαό», η νέα πρόεδρος του συλλόγου, Βασιλική Γερογιάκομου ανέφερε: «Στόχος του νέου συμβουλίου που εκλέχθηκε από τα μέλη του Συλλόγου Νέων Πτελεού είναι να αναζωπυρώσουμε το ενδιαφέρον των νέων για το χωριό μας. Προγραμματίσαμε κάποιες εκδηλώσεις μέσα στο καλοκαίρι που θα γίνουν με όλα τα μέτρα για τον περιορισμό της πανδημίας. Επιδίωξή μας είναι να δώσουμε διέξοδο στους κατοίκους του Πτελεού και των γύρων περιοχών ώστε να βγουν από το σπίτι, να διασκεδάσουν, να κοινωνικοποιηθούν ξεχνώντας τη δύσκολη περίοδο που βιώσαμε όλοι μας με τους περιορισμούς και την καραντίνα. Θέλουμε να επανέλθει ο κόσμος στην λεγόμενη κανονικότητα και να προβάλουμε το χωριό μας, όχι μόνο στους μόνιμους κατοίκους της περιοχής αλλά και στους πολυάριθμους επισκέπτες, παραθεριστές που το προτιμούν αυτή την περίοδο για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Ζητάμε από τον κόσμο να στηρίζει τις δράσεις του Συλλόγου Νέων και να μας δώσει έτσι δύναμη για να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας που ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2018 και μέχρι στιγμής, έχει τύχει πολύ θετικής ανταπόκρισης απ’ όλους».

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.