Μαρτυρία αναγνώστη: Αναγραμματισμοί στο emvolio.gov.gr βούτυρο στο ψωμί των αντι-εμβολιαστών

Αλμυριώτισσα, φίλη και αναγνώστριά μας, σήμερα Τρίτη 27 Ιουλίου, συνδέθηκε στο emvolio.gov.gr με σκοπό να κλείσει ραντεβού για το 15χρονο γιό της.

Η καρτέλα ενημέρωσης στο επίσημο site, αρχικά ήταν με δυο αναγραμματισμούς, οπότε αντί εμβολιαστείτε, αναφέρεται η λέξη διαολιαστείτε και αντί για τη λέξη “προσοχή” καταγράφεται η λέξη “προσευχή”. Στην δεύτερη προσπάθειά της να συνδεθεί η καρτέλα ήταν σωστή και ορθογραφημένη.

Δεν ξέρουμε ακόμη αν οι αναγραμματισμοί προέκυψαν από κάποιο τρολ χακάρισμα ή από λάθη κατά την πληκτρολόγηση, αλλά όπως σχολιάζει και η αναγνώστριά μας “τα λάθη, είναι “βούτυρο στο ψωμί” για τους αντι-εμβολιαστές… και σε κάθε περίπτωση γέλασα πολύ”…

Σε κάθε περίπτωση μοιάζει με αυτόματη μετάφραση, σαν google translate και όχι να είναι η πραγματική ιστοσελίδα. Η αναγνώστριά μας συνδέθηκε από κινητό και δεν πρόσεξε αν είχε το σωστό url. Τίθεται όμως θέμα και υποκλοπής προσωπικών δεδομένων… γι’ αυτό και το δημοσιεύουμε. Προσοχή στο url (ηλεκτρονική διεύθυνση), κατά τη σύνδεσή σας, όταν πρόκειται να καταχωρίσετε προσωπικά δεδομένα.

Μάλλον το αντι-χάκινγκ του υπουργείου έχει δουλειά σήμερα…

Τα σχόλια δικά σας!

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.