Συμφώνησε με τον Ρήγα Φεραίο ο Αποστόλης Γοδενόπουλος

Ο Αποστόλης Γοδενόπουλος επιστρέφει, ύστερα από αρκετά χρόνια, στο τοπικό πρωτάθλημα της Μαγνησίας καθώς συμφώνησε να φορέσει την κυανόλευκη φανέλα του Ρήγα Φεραίου.
Ο Ευξεινουπολίτης ποδοσφαιριστής, γεννηθείς το 1997, αποτελεί νέα μεταγραφή για τον σύλλογο του Βελεστίνου και θα τεθεί υπό τις οδηγίες του Λάκη Μπακάλη τη νέα αγωνιστική σεζόν στην Α’ Τοπική Κατηγορία (μαζί με τον Χρήστο Σταματίου θα αποτελέσουν το δίδυμο της Ευξεινούπολης στο Βελεστίνο).
Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από την ακαδημία της Δήμητρας όπου έκανε ντεμπούτο σε μικρή ηλικία με την ανδρική ομάδα. Έπαιξε δύο χρονιές στον Άθλο ως δανεικός, μέλος της ομάδας που κέρδισε την άνοδο από την Β’ στην Α’ ΕΠΣΘ. Το 2014-15 φόρεσε ξανά τη φανέλα της Δήμητρας για μία μόνο σεζόν διότι ακολούθως έφυγε για σπουδές στην Κοζάνη. Εκεί για τρία χρόνια βρέθηκε στο σύλλογο Αλιάκμων Αιανής και το 2018 πήρε μεταγραφή για τον Μακεδονικό Κοζάνης όπου παρέμεινε μέχρι αυτό το καλοκαίρι. Μάλιστα αυτή η ομάδα έκανε πρωταθλητισμό και το 2019-20 διεκδίκησε με αξιώσεις την άνοδο, τερματίζοντας στη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα που δεν ολοκληρώθηκε…
Ο Αποστόλης είναι ένα γεροδεμένο παιδί που μπορεί να καλύψει πολλές θέσεις στον αγωνιστικό χώρο, κυρίως αυτή στη δεξιά πλευρά της άμυνας ή στη μεσαία γραμμή ως αμυντικός χαφ, ενώ στο παρελθόν έχει “δοκιμαστεί” σ’ όλες τις θέσεις της άμυνας ή του κέντρου, πάντα με αμυντικά καθήκοντα.

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.