Αίσιο τέλος στη Βρύναινα, εντοπίστηκε η 12χρονη που το είχε σκάσει από το σπίτι τηςΑίσιο τέλος είχε η αναζήτηση του 12χρονου κοριτσιού που είχε φύγει από το σπίτι της στη Βρύναινα το μεσημέρι της Τρίτης 27 Ιουλίου. Εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Α.Τ. Αλμυρού τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 28/7 στην αυλή εγκαταλελειμμένου σπιτιού μέσα στο χωριό και ήταν καλά στην υγεία της. Μεταφέρθηκε ωστόσο στο Νοσοκομείο Βόλου για εξετάσεις.

Θυμίζουμε ότι η 12χρονη κοπέλα είχε φύγει από το σπίτι της στις 13:00 το μεσημέρι της Τρίτης λέγοντας στη μητέρα της ότι θα πάει μέχρι το μίνι μάρκετ. Έκτοτε χάθηκαν τα ίχνη της και αφού ειδοποιήθηκε η αστυνομία, άρχισε η αναζήτησή της η οποία κράτησε παραπάνω από τριάντα ώρες. Στις έρευνες συμμετείχαν δυνάμεις του Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού, της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Δρυμώνα και περίπου είκοσι εθελοντές από τη Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων και την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης. Συνολικά σαράντα άτομα βρέθηκαν στη Βρύναινα στην επιχείρηση εντοπισμού του κοριτσιού. 

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που συνέβη αυτό το περιστατικό αφού στο παρελθόν σε αρκετές περιπτώσεις η νεαρή …το έχει σκάσει από το σπίτι της, η τελευταία ανήμερα της Πρωτοχρονιάς αυτού του έτους.

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.