Άλλαξε μορφή το ιστορικό ανοικτό γήπεδο μπάσκετ

Σε μια αξιέπαινη πρωτοβουλία προχώρησαν τα μέλη της διοικούσας επιτροπής μπάσκετ του ΓΣΑ, σε συνεργασία με τους υπευθύνους του Δήμου Αλμυρού. Με την ευκαιρία του τουρνουά 3on3 που διοργανώνει ο σύλλογος αυτό το Σαββατοκύριακο, έγινε ανακαίνιση στο χώρο όπου γεννήθηκε το μπάσκετ στον Αλμυρό.

Αναφερόμαστε στο ιστορικό ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ στο στάδιο «Αθανάσιος Ραγάζος» που ήταν εγκαταλελειμμένο για χρόνια και πλέον άλλαξε μορφή… Εκεί όπου εκατοντάδες παιδιά έμαθαν να παίζουν και να αγαπούν το μπάσκετ, εκεί όπου διαμορφώθηκαν οι πρώτες φουρνιές των Αλμυριωτών αθλητών, τοποθετήθηκαν καινούργια ταμπλό, βάφτηκαν οι γραμμές και ο αγωνιστικός χώρος, καθαρίστηκαν τα χόρτα. Όλα αυτά με την εργασία των ανθρώπων του μπάσκετ ΓΣΑ και την πολύτιμη αρωγή του εντεταλμένου συμβούλου Αθλητισμού του Δήμου Αλμυρού Πέτρου Θωμαΐδη και του Αντιδημάρχου Καθαριότητας Λεωνίδα Βούλγαρη. Ένα νέο γήπεδο παραδίδεται στους φίλους του μπάσκετ στην πόλη.

Μάλιστα, οι διοργανωτές του τουρνουά φρόντισαν να δώσουν μια ξεχωριστή νότα σ’ αυτή τη διήμερη εκδήλωση καθώς δώσει το «παρών» η μεγάλη δόξα του ελληνικού μπάσκετ, Κώστας Τσαρτσαρής. Ο παλαίμαχος αθλητής, πρωταθλητής Ευρώπης το 2005 και δευτεραθλητής Κόσμου το 2006 με την εθνική μας ομάδα, κάτοχος τριών ευρωπαϊκών τίτλων Ευρωλίγκας, 19 πρωταθλημάτων και κυπέλλων Ελλάδος, αποδέχθηκε την πρόσκληση των ανθρώπων του ΓΣ Αλμυρού και θα βρίσκεται στην πόλη μας σ’ αυτή τη «γιορτή» του μπάσκετ.

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.