Με 7 νέα πρόσωπα η πρώτη της Δήμητρας Ευξεινούπολης (ρεπορτάζ/φωτό/βίντεο)

Με νέο προπονητή και επτά καινούργιους ποδοσφαιριστές πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα, Δευτέρα 9 Αυγούστου, η πρώτη συγκέντρωση/προπόνηση της Δήμητρας Ευξεινούπολης ενόψει της δεύτερης παρουσίας του συλλόγου στη Γ’ Εθνική.

Η διοίκηση υποδέχθηκε στο γήπεδο παλιούς και νέους παίκτες. Σε σχέση με την περσινή ομάδα, δεν συνεχίζουν οι Τσιάτσιος, Κλουκουτάρας, Φουρκιώτης, Τετριμίδας, Στεργιόπουλος, Στεργίου, Τιμπλαλέξης, Τσαβόλι, Μεντί, ενώ νέα πρόσωπα εκτός του προπονητή Στέλιου Αρσένου είναι ο τερματοφύλακας Σάββας Σαββίδης, παλιός παίκτης της Δήμητρας που έπαιζε στους Μυρμιδόνες, ο επιθετικός Αλέξανδρος Αναστασίου από τον Διαγόρα, ο μεσοεπιθετικός Σταύρος Βουρδάκης που ανήκε πέρυσι στον Θησέα, ο μέσος Θανάσης Καναβός και ο Αποστόλης Λάμπος που αγωνίζονταν στον ΓΣ Αλμυρού, ο επιθετικός Κώστας Σιόβας από τον Διαγόρα και ο αριστερός μπακ Αντώνης Θεοδωρόπουλος από τη Νίκη Βόλου.
Παρόντες στον Αγιασμό που τέλεσε ο πατήρ Γεώργιος Γιαννιός, επίσης ο Δήμαρχος Αλμυρού κ. Χατζηκυριάκος και ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Ευξεινούπολης κ. Τέφογλου.
Παρακάτω μπορείτε να δείτε το φωτορεπορτάζ που επιμελήθηκε ο Βαλάντης Ματσόρδας και τις δηλώσεις στην κάμερα του “Λαού” από τον πρόεδρο της Δήμητρας, κ. Δεληζήση, τον προπονητή κ. Αρσένο και τον τερματοφύλακα Άγγελο Σταυράκη.

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.