Εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της πόλης από τον Δήμο Αλμυρού

Την Δευτέρα 16/8/2021 στα πλαίσια εορτασμού της απελευθέρωσης της πόλης του Αλμυρού, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση αφιερωμένη στη συμμετοχή του Αλμυρού στους Εθνικούς Απελευθερωτικούς Αγώνες και στον Ιερό Λόχο με ομιλητές τον Κο Σούρλα Γεώργιο, πρώην Υπουργό και πρώην Πρόεδρο της Βουλής και τον Κο Καραπέτσα Αθανάσιο, συγγραφέα και πρώην εκπαιδευτικό και την συμμετοχή της Χορωδίας του Δήμου Αλμυρού υπό την καθοδήγηση της Μαριάννας Σαμαρτζή.
Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί προκειμένου να παραστούν εκπρόσωποι του Δήμου Θηβαίων.


Την Τρίτη 17/08/2021 στα πλαίσια εορτασμού της απελευθέρωσης της πόλης του Αλμυρού, το πρωί θα τελεσθεί λειτουργία και επίσημη δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγ. Δημητρίου Αλμυρού και κατάθεση στεφάνων, ενώ το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση-παρουσίαση του βιβλίου της κοινωνιολόγου- συγγραφέα Κας Χρύσα Μαρδάκη «Ελέγκω, αν ήσουν γυναίκα στην Ελληνική Επανάσταση…». Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο κ. Βίκτωρ Κοντονάτσιος Πρόεδρος της Φιλαρχαίου Εταιρείας Αλμυρού και η κα Δέσποινα Κακασή, μέλος της Λέσχης Ιστορίας Λόγου και Τέχνης.

Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν η κα Φρόσω Γαρδικλή διευθύντρια του Ωδείου Αλμυρού. Στο τραγούδι συμμετέχουν η κα Χριστίνα Κουλάκου και η κα Μπέτυ Κοντζιαπαναγιώτη. Παράλληλα θα προβληθούν σχετικά βίντεο. Το συντονισμό της εκδήλωσης θα κάνει η Γραμματέας του Δήμου Αλμυρού κα Νίκη Κυριτσά.

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.