Σπάσιμο στον κεντρικό αγωγό νερού του Αλμυρού – Δηλώσεις Δημάρχου και προέδρου ΔΕΥΑΑΛ / βίντεο-φωτογραφίεςΣπάσιμο στον κεντρικό αγωγό ύδρευσης του Αλμυρού διαπιστώθηκε σήμερα το πρωί, Παρασκευή 13 Αυγούστου. Στο σημείο από την πρώτη στιγμή έσπευσαν ο Δήμαρχος Αλμυρού κ. Χατζηκυριάκος, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΑΛ κ. Δεληζήσης και οι αρμόδιοι της υπηρεσίας. Τη στιγμή που βρεθήκαμε κι εμείς για τις ανάγκες του ρεπορτάζ, ήρθε η τσάπα προκειμένου να καθαρίσει τον χώρο και να επιδιορθωθεί η ζημιά, που είναι στον κεντρικό αγωγό κάτω από μεγάλο όγκο τσιμέντων όπως μπορείτε να δείτε με τον φωτογραφικό φακό του Βαλάντη Ματσόρδα.

Μιλώντας στην κάμερα του «Λαού», ο κ. Χατζηκυριάκος ανέφερε: «Υπάρχουν δύο αγωγοί από εδώ προς την πόλη του Αλμυρού, ο ένας από τους δύο έχει βλάβη. Είμαστε εδώ για να αποκαταστήσουμε τη βλάβη, θεωρώ ότι θα είναι γρήγορη αλλά δεν ξέρουμε ακόμη τι θα βρούμε. Θέλω να πληροφορήσω τους δημότες ότι θα υπάρχει μια μικρή αναστάτωση γιατί είναι και μέρες δύσκολες με πολλή ζέστη, ας καταναλώνουν όσο το δυνατόν λιγότερο νερό ώστε να υπάρχει επάρκεια για το μεγαλύτερο μέρος. Αυτοί που είναι στο ανατολικό μέρος της πόλης ας κατανοήσουν το πρόβλημα για να διευκολυνθούν και οι κάτοικοι του δυτικού τομέα. Είναι μια δύσκολη ημέρα, αλλά νομίζω ότι είμαστε έτοιμοι να το αποκαταστήσουμε. Θα λειτουργεί ο ένας αγωγός αλλά δεν φθάνει με αυξημένο πληθυσμό στην πόλη μας και τις συνθήκες που επικρατούν».

Ο κ. Δεληζήσης, από την πλευρά του, τόνισε ότι “η βλάβη είναι στον κεντρικό αγωγό και θα κόψουμε περίπου 150 κυβικά την ώρα, είναι κάτι έκτακτο, ζητάμε την κατανόηση του κόσμου, θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να αποκαταστήσουμε τη ζημιά. Ο αγωγός βρίσκεται κάτω από τα θεμέλια μιας παλιάς κατασκευής από μπετόν, ευελπιστούμε ότι με όλους τους ανθρώπους που είναι εδώ, να γίνει η αποκατάσταση όσο πιο γρήγορα. Ζητάμε από τους πολίτες να μην υπάρχει αλόγιστη χρήση του νερού”.

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.