Η πρώτη του ΓΣΑ (φωτορεπορτάζ)

Ο νέος ΓΣΑ παρουσιάστηκε στη σημερινή πρώτη προπόνηση. Ύστερα από πολλά χρόνια, οι «κυανόλευκοι» απέκτησαν αλμυριώτικο χρώμα στο ρόστερ τους, κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από τους παλαίμαχους παίκτες, τη διοίκηση και τους φιλάθλους που έδωσαν το «παρών» σήμερα το απόγευμα, Τετάρτη 18/8, στο στάδιο της πόλης.

Υπήρξε ενθουσιασμός για το νέο ξεκίνημα. Νέο διοικητικό συμβούλιο, νέος προπονητής ο Κώστας Στέκας, νέοι ποδοσφαιριστές ως επί το πλείστον. Σε αυτούς που φόρεσαν φανέλα και σορτσάκι για να προπονηθούν, ξεχωρίζει η παρουσία του 47χρονου Χρήστου Γρούνα ο οποίος επιστρέφει στην ενεργό δράση για να βοηθήσει τον ΓΣΑ! Νέα πρόσωπα ακόμη, που δεν είχαμε αναφέρει ως μεταγραφή το προηγούμενο διάστημα, ο Μάκης Παυλίδης ο γνωστός αριστεροπόδαρος αμυντικός που πέρυσι αγωνίστηκε στην Αγχίαλο, ο μέσος Βαγγέλης Ζαντιώτης από την Δήμητρα και ο τερματοφύλακας Τούντορ από τον Άθλο.

Τελέστηκε Αγιασμός, ενώ στους παίκτες μίλησε και ο πρώτος πολίτης Αλμυρού, ο Δήμαρχος κ. Χατζηκυριάκος.

Οι ποδοσφαιριστές που ήταν σήμερα στην πρώτη προπόνηση: Παναγιώτης Κοντοβάς, Βαγγέλης Κοντογεωργάκης, Χρήστος Γρούνας, Στέλιος Τιμπλαλέξης, Βαγγέλης Τετριμίδας, Θεόφιλος Πρατής, Νικόλαος Μπίνας, Νικόλαος Μαυρογέννης, Γιάννης Μάτζαρης, Χρήστος Κλουκουτάρας, Ηλίας Αράπης, Δημήτρης Δήμος, Χρήστος Ντόντα, Ντάνι Τούντορ, Κωνσταντίνος Μπίνας, Εφραίμ Βέργος, Γιώργος Μπαλίου, Βαγγέλης Ζαντιώτης, Κώστας Ναούμ, Νίκος Καραγεωργόπουλος, Αριστείδης Χριστοδουλόπουλος, Χρήστος Σιούτης και Μάκης Παυλίδης. Απουσίαζε δικαιολογημένα ο Στέλιος Τσιάτσιος που αναμένεται επίσης να επιστρέψει στα «κυανόλευκα». Φυσικά το ρόστερ δεν έχει ολοκληρωθεί, κάτι που θα γίνει μέχρι τα τέλη Αυγούστου όπως εκτιμάται και προανήγγειλε ο πρόεδρος του συλλόγου μιλώντας πριν δύο ημέρες στην εκπομπή μας «Λαός Online».

Ακολουθεί το φωτορεπορτάζ που ετοιμάσαμε από την πρώτη προπόνηση του ΓΣΑ

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.