Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας On Time, τα απειλητικά τηλεφωνήματα που δεχόταν η Ελένη Μυλωνοπούλου εκτιμάται ότι γίνονταν είτε από τον ίδιο τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο ή από συνεργό του.

Ο πονοκέφαλος των ανείσπρακτων ενοικίων

Οι ιδιοκτήτες ακινήτων, με μια απλή εξώδικη δήλωση που θα κοινοποιήσουν στους ενοικιαστές τους, απαλλάσσονται φέτος από τη φορολόγηση με συντελεστές έως 45% για τα ανείσπρακτα ενοίκια.

Η ρύθμιση αυτή αφορά τόσο τους ιδιοκτήτες που υποχρεώθηκαν να κουρέψουν κατά 40% τα ενοίκια και δεν έλαβαν από τους ενοικιαστές τους το υπόλοιπο 60%, όσο και τους ιδιοκτήτες που δεν έλαβαν από τους ενοικιαστές τους το σύνολο των ενοικίων.

Διασταυρώσεις «εξπρές» για τέλη κυκλοφορίας, ανασφάλιστα οχήματα και όσους «ξέχασαν» το ΚΤΕΟ

Προ τετραετίας η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) είχε προχωρήσει σε εκτενή έλεγχο των οχημάτων που είχαν ταξινομηθεί από το 2010 έως και το 2016 και μετά από διασταυρώσεις είχε εντοπίσει οφειλέτες, που δεν είχαν καταβάλει τέλη κυκλοφορίας για τις χρονιές από το 2013 έως το 2017.

Έβρος: Βίντεο-ντοκουμέντο με μετανάστες να φθάνουν στην Ελλάδα – Τα μέτρα που λαμβάνει η χώρα

Την εικόνα που επικρατεί στον Έβρο με τους μετανάστες που επιχειρούν να περάσουν καθημερινά τα σύνορα αποτυπώνει βίντεο που μετέδωσε το Open με ομάδες ανθρώπων να οδηγούνται επί ελληνικού εδάφους υπό την καθοδήγηση Τούρκων διακινητών και αφού έχουν διασχίσει δύσβατα σημεία σε βουνά και στο ποτάμι.

Αφγανιστάν – Οι Ταλιμπάν διατάζουν τις εργαζόμενες γυναίκες να καθίσουν σπίτι

Oι εργαζόμενες γυναίκες στο Αφγανιστάν πρέπει να μείνουν στο σπίτι μέχρις ότου να ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα που θα διασφαλίζουν την προσωπική τους ασφάλεια, διαμήνυσε εκπρόσωπος των Ταλιμπάν σε ρεπόρτερ του ΒBC, σε μια δήλωση που εγείρει φόβους για τη μετέπειτα στάση των ισλαμιστών απέναντι στις γυναίκες και τα ανθρώπινα δικαιώματα.

«Πρόκειται για προσωρινά μέτρα» έσπευσε να διευκρινίσει ο Zabihullah Mujahid, χωρίς ωστόσο να δίνει κάποιο σαφές χρονοδιάγραμμα για την άρση του εν λόγω μέτρου.

Εντείνεται ο ανταγωνισμός των εταιρειών για το πρόβειο γάλα, νέα συμφωνία με 1,22 ευρώ

Πληθαίνουν οι συμφωνίες μεμονωμένων παραγωγών, αλλά και κτηνοτροφικών συνεταιρισμών με γαλακτοβιομηχανίες για το πρόβειο γάλα.

Αρκετοί είναι οι παραγωγοί, που λένε στον ΑγροΤύπο πως δεν βιάζονται να κλείσουν τιμή από τώρα, γιατί όπως αναφέρουν μπορεί να ανεβεί κι άλλο η τιμή το επόμενο διάστημα, υπάρχουν όμως κι άλλοι που σπεύδουν να εκμεταλλευτούν την συγκυρία με την τιμή τώρα.

Νέα καμπάνα 165.000 ευρώ σε εταιρεία για παραβίαση των κανόνων ΠΟΠ στη Φέτα

Πρόστιμο 165.000 ευρώ, το δεύτερο υψηλότερο, που έχει επιβληθεί ποτέ στο πλαίσιο της νομοθεσίας για την προστασία των Προϊόντων Ονομασίας Προέλευσης (ΠΟΠ), με το πρώτο να έχει επιβληθεί πάλι επί ημερών του Υπουργού Σπήλιου Λιβανού στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, επέβαλε σε τυροκομική επιχείρηση η Επιτροπή Εξέτασης Παρατυπιών & Παραβάσεων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, μετά από εισήγηση του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, για μη τήρηση της νομοθεσίας στην παραγωγή και διακίνηση φέτας ΠΟΠ.

Λαμπρή η Πανήγυρις της Παναγίας Ξενιάς

Αλ. Μεϊκόπουλος: Να σταματήσει η απαξίωση των αγροτικών φυλακών Κασσαβέτειας

Το πρόγραμμα rapid τεστ στη Θεσσαλία την Τετάρτη 25/8    

“Ανδρομάχη”, μια υπέροχη παράσταση δόθηκε στον αρχαιολoγικό χώρο Ν. Αγχιάλου

Τέλος τα δωρεάν τεστ για ανεμβολίαστους – Αυτά είναι τα νέα μέτρα

Nέα πρόσωπα στην προετοιμασία του ΓΣΑ

Επιστολή αναγνώστη: Υπηρεσίες παρεμποδίζουν την κυκλοφορία

Ευχαριστήριο Κτηνοτροφικού Συλλόγου Αλμυρού

Ευχαριστήριο του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΩΝ ΝΟΜΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Ευχαριστήριο του κ. Ηλία Παυλίδη