Δήμητρα: Σημαντική προσθήκη ο Γαλανόπουλος στο κέντρο της άμυναςΔυνατό μεταγραφικό χτύπημα με Γιώργο Γαλανόπουλο για την Δήμητρα. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής θα φοράει τα πράσινα της ομάδας της Ευξεινούπολης τη νέα σεζόν προερχόμενος από την παραπάνω κατηγορία, Football League.

Είναι γεννηθείς το 2000 και η θέση του είναι αυτή του κεντρικού αμυντικού, αν και μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί πιο μπροστά ως ανασταλτικός μέσος. Κατάγεται από την Κατερίνη κι έγραψε ιστορία όταν σε ηλικία 15 ετών και 9 μηνών έκανε ντεμπούτο με τον Πιερικό στη Γ’ Εθνική πριν μία πενταετία. Μετά αγωνίστηκε στη Νίκη Βόλου, στον Θησέα Αγριάς τη διετία 2018-20 (15 ματς το 2018-19 και 19 το 2019-20), έπαιξε λίγο στον Διαγόρα στο ξεκίνημα της περασμένης σεζόν (3 συμμετοχές) κι όταν επανεκκίνησε το πρωτάθλημα την άνοιξη, επέστρεψε στον Πιερικό.

Το ρόστερ σιγά σιγά διαμορφώνεται κι απομένουν λίγες προσθήκες ακόμη για το σύνολο του Στέλιου Αρσένου, που θυμίζουμε ότι κάνει πρεμιέρα στους επίσημους αγώνες αυτό το Σάββατο με Κύπελλο στην Κοζάνη.

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.