Φωτιές και παροχή βοήθειας στο δελτίο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ΔρυμώναΓεμάτο το δελτίο συμβάντων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας την Πέμπτη 26 Αυγούστου, λόγω πυρκαγιών αλλά και των συνεπειών του δυνατού αέρα τις απογευματινές ώρες.

Συγκεκριμένα, οι πυροσβέστες του Κλιμακίου Δρυμώνα κλήθηκαν να κατασβέσουν τρεις φωτιές. Στις 15:08 έξι άτομα με τρία οχήματα μετέβησαν στον Πλάτανο. Εκεί κάηκαν 4 στρέμματα με υπολείμματα καλλιεργειών. Το απόγευμα στις 18:00, στο Αργιλοχώρι, κάηκαν 300 τετραγωνικά με υπολείμματα καλλιεργειών, μία κολώνα της ΔΕΗ ενώ προκλήθηκαν ζημιές και σε μία πομώνα ύδρευσης. Μετά τα μεσάνυχτα, η Πυροσβεστική έλαβε κλήση για φωτιά στα Μαμαλέικα, σε υπολείμματα καλλιεργειών.

Λόγω του σφοδρού αέρα, το Π.Κ. Δρυμώνα χρειάστηκε να επέμβει για την απομάκρυνση μιας τέντας από καλώδιο της ΔΕΗ, για την πτώση κολώνας φωτισμού σε παράλληλο δρόμο της ΠΑΘΕ και για κοπές δένδρων σε επτά σημεία: κόμβο Γλύφας, νεκροταφείο και περιφερειακό Αλμυρού, Αγροκήπιο, Καραγάτσι, Τσιγκέλι, Αμαλιάπολη.

Να προσθέσουμε ότι η καταγραφή ζημιών από το χθεσινό μπουρίνι συνεχίζεται, οπότε και σήμερα είναι αρκετές οι κλήσεις για παροχή βοήθειας όσον αφορά σε κοπές δένδρων.

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.