Έναρξη εγγραφών-μαθημάτων για το Διδακτήριο Φαδάκη-Κατώγια

Τι προσφέρουμε στο Διδακτήριο:

Δημοτικό

Αναλαμβάνουμε τη διδασκαλία συγκεκριμένων μαθημάτων (Γλώσσα, Μαθηματικά), αναγνωρίζοντας την ανάγκη για κάλυψη κενών και το χτίσιμο γερών εκπαιδευτικών βάσεων.

Γυμνάσιο Διδάσκονται τα βασικά μαθήματα του Γυμνασίου (Μαθηματικά, Φυσική, Χημεία, Αρχαία, Νεοελληνική Γλώσσα), προσφέροντας ένα πρόγραμμα σπουδών που βοηθάει τους μαθητές να βελτιώσουν τις σχολικές τους επιδόσεις, αλλά το βασικότερο, βοηθώντας τους να θεμελιώσουν τις γνώσεις που απαιτούνται για την πορεία τους προς την τριτοβάθμια εκπαίδευση. Βασικό μας μέλημα είναι οι μαθητές να μάθουν να οργανώνουν τη σκέψη και το διάβασμά τους ώστε να προετοιμαστούν για την ομαλή μετάβαση στο Λύκειο.

Α’ Λυκείου

Διδάσκονται Μαθηματικά (Άλγεβρα & Γεωμετρία), Φυσική, Χημεία, Αρχαία, Έκθεση προσφέροντας ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα σπουδών που βοηθάει το μαθητή να αναγνωρίσει την κλίση του και να ανταπεξέλθει στις αυξημένες απαιτήσεις του Λυκείου. Ειδικά για τους μαθητές που θα φοιτήσουν στην Α΄ Λυκείου από το σχολικό έτος 2021-22, έχουν ανακοινωθεί οι εξής σημαντικές αλλαγές: 1. τα θέματα στις προαγωγικές εξετάσεις του Ιουνίου θα επιλέγονται τυχαία από Τράπεζα Θεμάτων, γεγονός που αυξάνει σημαντικά τη δυσκολία των τελικών Εξετάσεων, 2. ο Γενικός Μέσος Όρος (και των τριών τάξεων του Λυκείου) θα προσμετράται για την εισαγωγή στα Πανεπιστήμια.

Β΄Λυκείου

Διδάσκονται Φυσική Προσανατολισμού, Φυσική & Χημεία Γενικής Παιδείας, Έκθεση-Λογοτεχνία, Αρχαία, Λατινικά. Στο Διδακτήριο εφαρμόζουμε 2ετές πρόγραμμα σπουδών για τη σωστή προετοιμασία των μαθητών για τις Πανελλαδικές εξετάσεις. Οι μαθητές ολοκληρώνουν εγκαίρως την ύλη της Β’ Λυκείου & συνεχίζουν με απαιτητικά θέματα, παρόμοια με αυτά των Πανελλαδικών εξετάσεων. Επίσης, η εξοικείωση των μαθητών με την ύλη των Εξετάσεων από τη Β΄Λυκείου τους δίνει μεγάλη αυτοπεποίθηση και σιγουριά που αντισταθμίζει σε ένα βαθμό το άγχος των Πανελλαδικών.

Γ’ Λυκείου

Διδάσκονται Φυσική προσανατολισμού, Χημεία Προσανατολισμού, Έκθεση-Λογοτεχνία, Αρχαία, Λατινικά. Έχοντας θεμελιώσει τις γνώσεις και τη μεθοδολογία που απαιτούνται για τη δυσκολότερη περίοδο της σχολικής καριέρας του μαθητή, συνεχίζουμε δυναμικά για την έγκαιρη ολοκλήρωση της εξεταστέας ύλης, ώστε να έχουν οι μαθητές στη διάθεσή τους ικανοποιητικό χρόνο για ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια της προετοιμασίας τους: την ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ. Βασικός μας στόχος αποτελεί και η διαχείριση του άγχους των μαθητών, φροντίζοντας να τους παρέχουμε τις αναγκαίες συμβουλές για να αντεπεξέλθει στη ψυχοφθόρα 3ωρη εξέταση. Παρέχονται επίσης δωρεάν μαθήματα υποστήριξης και επανάληψης & συχνά διαγωνίσματα προσομοίωσης στα πρότυπα των εξετάσεων.

Γιατί να επιλέξετε το Διδακτήριο Θετικών & Θεωρητικών Σπουδών;

📌 Δημιουργούμε ομοιογενείς ομάδες μαθητών (3-4 ατόμων) σύμφωνα με τις ανάγκες και τις δυνατότητες του κάθε μαθητή. Προσφέρουμε ένα οργανωμένο, φιλικό και κυρίως αποτελεσματικό μάθημα, καθώς υπάρχει άμεση αλληλεπίδραση και ομαδικότητα! Ταυτόχρονα, παρέχονται & ιδιαίτερα μαθήματα σε λογικές τιμές.

📌 Το μάθημα γίνεται σε ευχάριστο περιβάλλον, γύρω από τραπέζι, με τον καθηγητή πάντα δίπλα στους μαθητές, επενδύοντας σε ένα σύγχρονο μοντέλο διδασκαλίας!

📌 Προσφέρουμε ειδική προετοιμασία 2 ετών για τις Πανελλαδικές εξετάσεις με πλούσιο υποστηρικτικό υλικό & συχνά διαγωνίσματα προσομοίωσης στα πρότυπα των εξετάσεων!

📌 Ειδικές τιμές για ταυτόχρονη επιλογή θετικών και θεωρητικών μαθημάτων, καθώς και εκπτώσεις για αδέρφια!

☎️ Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας στους αριθμούς τηλεφώνου: 6946444721, 6976886099

📪 Διεύθυνση: Αθηνάς 62, Αλμυρός


Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.