Δήμητρα: Φιλικό με Φήκη την Τετάρτη, μετάθεση στη σέντρα της Γ’ ΕθνικήςΦιλικό με την Φήκη Τρικάλων θα δώσει αύριο Τετάρτη η Δήμητρα με σέντρα στις 17:00 στο γήπεδο της Ευξεινούπολης. Και μάλλον τα φιλικά για την ομάδα του Στέλιου Αρσένου θα συνεχιστούν για αρκετό καιρό αφού η προγραμματισμένη για τις 19/9 σέντρα της Γ’ Εθνικής θα μετατεθεί, εκτός απροόπτου κατά δύο εβδομάδες.

Η πρεμιέρα του πρωταθλήματος πάει για 3 Οκτωβρίου καθώς υπάρχει αβεβαιότητα για τις ομάδες που θα πληρούν τις προϋποθέσεις για τη Σούπερ Λιγκ 2. Για την ακρίβεια υπάρχει προθεσμία μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου από την αρμόδια επιτροπή για να ξεκαθαρίσει το τοπίο για όσες ομάδες είναι αμφίβολες για τη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Τo μέλος της ΕΕ της ΕΠΟ και πρόεδρος της Επιτροπής Διοργανώσεων, κ. Άγγελος Δανιήλ, πρανήγγειλε την παράταση στην έναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής λόγω των εκκρεμοτήτων με τις αδειοδοτήσεις .

***Πολύ θετικές εντυπώσεις αφήνει στις προπονήσεις της Δήμητρας τις τελευταίες ημέρες ο 17χρονος Αναστάσης Μπουμπούκης, ο οποίος προέρχεται από την ομάδα Νέων της ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος, είναι μεσοεπιθετικός και θα αποτελέσει ακόμη μία προσθήκη στο ρόστερ των «πρασίνων».

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.