Ραντεβού …με την ατυχία για τον Βαγγέλη ΚοντογεωργάκηΡαντεβού… με την ατυχία είχε ο Βαγγέλης Κοντογεωργάκης. Ο νεαρός τερματοφύλακας που λογίζεται για τη βασική θέση κάτω από τα δοκάρια φέτος στον ΓΣΑ, τραυματίστηκε σοβαρά στο φιλικό του Σαββάτου με τον Πύρασο.

Συγκεκριμένα, ήταν στα πρώτα λεπτά σε μια ανύποπτη στιγμή όταν η μπάλα είχε φύγει άουτ και ο Βαγγέλης έτρεξε να την πάρει. Δίπλα στη γραμμή του αγωνιστικού χώρου πάτησε σε ένα σημείο που το γήπεδο είχε λακούβα και τραυματίστηκε. Έβγαλε ακτινογραφία και η διάγνωση αναφέρει κάταγμα περόνης, δηλαδή εκτός αγωνιστικής δράσης για τουλάχιστον ένα μήνα.

Έτσι, ο ΓΣΑ βρίσκεται σε αναζήτηση τερματοφύλακα αφού οι υπόλοιποι παίκτες για αυτή τη θέση λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπορούν να ακολουθούν τις προπονήσεις. Μάλιστα, στο φιλικό του Σαββάτου, έπαιξε γκολκίπερ του Πυράσου για λογαριασμό του Αλμυρού.

Ευχόμαστε περαστικά στον Βαγγέλη Κοντογεωργάκη και σύντομα να επιστρέψει υγιής στην ομάδα του… ας είναι αυτός ο μοναδικός τραυματισμός για τον ΓΣΑ τη νέα σεζόν…

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.