Εικόνες από το φιλικό Δήμητρα-ΦήκηΤο απόγευμα της Τετάρτης, υπό συνεχή βροχόπτωση, Δήμητρα και Φήκη τέθηκαν αντιμέτωπες στο γήπεδο της Ευξεινούπολης σε φιλικό αγώνα που έληξε με σκορ 2-2. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τέρμα του Σιόβα, ο σύλλογος των Τρικάλων έφθασε στην ανατροπή του σκορ πριν βγει το ημίχρονο με γκολ των Κοντογιώργου, Γεωργάκη και προς το τέλος της αναμέτρησης το τελικό 2-2 γράφτηκε με αυτογκόλ ύστερα από κεφαλιά του Σιόβα.

Ο Στέλιος Αρσένος είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει παίκτες και σχήματα, να εξάγει συμπεράσματα για τη δουλειά που γίνεται σε συγκεκριμένα τακτικά κομμάτια και σίγουρα έμεινε ευχαριστημένος απ’ ό,τι είδε, αν αναλογιστούμε ότι ήταν ένα ματς ειδικών συνθηκών με τη βροχή και το νερό που κράτησε το γήπεδο όπως μπορείτε να δείτε στις εικόνες που απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του “Λαού”. 

Για την Δήμητρα αγωνίστηκαν στο α’ μέρος οι Σταυράκης, Φαράντος, Θεοδωρόπουλος, Γαλανόπουλος, Διαμαντόπουλος, Καρράς, Μαυροζούμης, Κρανάς, Βουρδάκης, Αναστασίου και Σιόβας. Στο β’ μέρος έπαιξαν οι Στεφανής, Λάμπος, Θωμαΐδης, Δημητρίου, Χαρχαλάκης, Μπόλης, Μπιρμπίλης, Χρόνης, Μπουμπούκης.


χουσιάδα

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.