Οι μαθητές του Γυμνασίου – Λ.Τ. Ευξεινούπολης στέλνουν τη βοήθειά τους στους πυρόπληκτους μαθητές της Β. Εύβοιας  Για άλλη μία φορά οι  μαθητές του Γυμνασίου – Λ.Τ. Ευξεινούπολης έδειξαν την αλληλεγγύη τους. Με αίσθημα προσφοράς και ύστερα από πρωτοβουλία του δεκαπενταμελούς μαθητικού συμβουλίου τους, συγκέντρωσαν διάφορα σχολικά είδη:  σχολικές τσάντες,  κασετίνες, τετράδια,  μολύβια, γραφική ύλη, είδη ζωγραφικής για τους μαθητές της πυρόπληκτης περιοχής της  Β. Ευβοίας.

«Ήταν μια κίνηση στήριξης των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων, και ιδιαίτερα των μικρών παιδιών, που επλήγησαν από τις πρόσφατες πυρκαγιές. Έδειξαν την ευαισθησία τους και την αγάπη τους προς τον συνάνθρωπο. Μας έκαναν για άλλη μια φορά υπερήφανους, όλους τους εκπαιδευτικούς του Γυμνασίου-Λ.Τ.Ευξεινούπολης» ανέφερε η Διευθύντρια Μαρία Σταυραντώνη.

Οι  μαθητές και εκπαιδευτικοί απέστειλαν τα σχολικά είδη σε συγκεκριμένα χωριά του Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού, αφού ήρθαν σε επαφή με τους διευθυντές-εκπαιδευτικούς  των σχολείων, ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες των πυρόπληκτων μαθητών.

Τη μεταφορά των πακέτων  με τα σχολικά είδη ανέλαβε δωρεάν η Γενική Ταχυδρομική Αλμυρού. Ευχαριστίες εκφράστηκαν προς τον κ. Ανδρέα Τσερκεζίδη, υπεύθυνο της μεταφορικής, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ευξεινούπολης και την Πρόεδρο κ. Μαρδάκη Χρύσα για την πολύτιμη προσφορά τους, τα βιβλιοπωλεία Βούλγαρη Ν. και Αλεξίου Α. (typoseto), τους εκπαιδευτικούς, τους γονείς και όλους τους μαθητές για την προσφορά τους.


χουσιάδα

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.