Χρ. Μπουκώρος για Ναύσταθμο: Οριστική απάντηση του Πολεμικού Ναυτικού σήμερα στον ΟΛΒΣύμφωνα με πληροφόρηση που έχει ο βουλευτής Μαγνησίας και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος, σήμερα θα φθάσει η οριστική απάντηση του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού στη διοίκηση του Ο.Λ.Β. σύμφωνα με την οποία το Πολεμικό Ναυτικό δεν θα εγκατασταθεί εντός του κεντρικού λιμένος Βόλου.

Η εξέλιξη αυτή ανοίγει οριστικά το δρόμο για την ταχεία αξιοποίηση του λιμανιού μέσω προκήρυξης διεθνούς διαγωνισμού. Όπως είχε αναφέρει και σε προηγούμενη ανακοίνωσή του ο βουλευτής Μαγνησίας Χρήστος Μπουκώρος, η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων προσανατολίζεται προς εγκατάσταση των αποβατικών δυνάμεων του Πολεμικού Ναυτικού στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή του Αλμυρού.

Σε σύντομη δήλωσή του ο βουλευτής Μαγνησίας Χρήστος Μπουκώρος τονίζει: «Αναμένουμε ότι το ΤΑΙΠΕΔ, που είναι και το αρμόδιο όργανο, να κινήσει με ταχύτητα τις διαδικασίες για το διεθνή διαγωνισμό, προκειμένου το λιμάνι του Βόλου αλλά και ολόκληρη η κεντρική Ελλάδα να ανακτήσουν τις ελπίδες οικονομικής ανάκαμψης. Το σπουδαίο λιμάνι του Βόλου είχε περιπέσει σε μαρασμό τις τελευταίες τρεις τέσσερις δεκαετίες. Είναι ώρα να αλλάξουμε πορεία και να αξιοποιήσουμε τον μεγαλύτερο οικονομικό πνεύμονα της κεντρικής Ελλάδας που είναι το λιμάνι του Βόλου».


χουσιάδα

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.