Και πάλι αναβολή για τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμυρού – video

Για δεύτερη συνεχόμενη φορά δεν συμπληρώθηκε απαρτία, ώστε να πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμυρού.

Χωρίς προειδοποίηση των συμβούλων για την αδυναμία συμμετοχής τους, 12 από τους συμβούλους, ανέμεναν στους υπολογιστές τους την έναρξη της συνεδρίασης με τηλε-διάσκεψη σήμερα Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου. Τελικά ματαιώθηκε, σε ένα σκηνικό που ζούμε για δεύτερη συνεχόμενη φορά.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι όλα τα μέρη της αντιπολίτευσης είχαν διαμαρτυρηθεί στο προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο για τη διαδικασία των συνεδριάσεων, δηλαδή για την τηλε-διάσκεψη και ζήτησαν δια ζώσης συνεδρίαση.

Όπως ενημέρωσε ο Πρόεδρος κ. Δημήτρης Τσούτσας, την επόμενη φορά μπορεί να συνεδριάσει το Σώμα με το 1/3 των μελών του, ώστε να εξυπηρετηθεί η ομαλή λειτουργία του Δήμου και βάσει του κανονισμού που διέπει τη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου.

Σε δήλωσή του στο almyros.gr ο κ. Τσούτσας τονίζει ότι: βούλησή μου είναι τα επόμενα συμβούλια να είναι μεικτού τύπου, δια ζώσης δηλαδή οι εμβολιασμένοι σύμβουλοι και οι νοσήσαντες το τελευταίο εξάμηνο και οι ανεμβολίαστοι να μετέχουν με τηλεδιάσκεψη.

Δεν αποκλείεται η δια περιφοράς συνεδρίαση, η οποία θα ανακοινωθεί σύντομα. Αύριο το σπουδαία λοιπόν.

Ακολουθεί το βίντεο της σύντομης τηλεδιάσκεψης:


Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.