Οι δρομείς φθάνουν στο μεγάλο Ζερέλι: το φωτορεπορτάζ

H δημοσιογραφική ομάδα του «Λαού» ήταν στις αγωνιστικές επάλξεις το πρωί της Κυριακής καλύπτοντας με φωτογραφίες και live βίντεο τη μεγάλη διοργάνωση του αγώνα δρόμου Almyros City-Zerelia Lakes. Παρακάτω θα δείτε το φωτορεπορτάζ από την άφιξη και το τρέξιμο των αθλητών του ημιμαραθωνίου στο μεγάλο Ζερέλι. Ακριβώς 9 χιλιόμετρα μετά την εκκίνηση, οι δρομείς έφθασαν στο μεγάλο Ζερέλι και έκαναν δύο φορές τον γύρο του (περίπου 900 μέτρα το περιμετρικό τρέξιμο), αργότερα μία στροφή στη μικρή λίμνη και πήραν τον δρόμο της επιστροφής στον Αλμυρό. Στις φωτογραφίες θα δείτε επίσης τους εθελοντές.

Ο πρώτος δρομέας έφθασε στο σημείο, δηλαδή κάλυψε τα 9 χιλιόμετρα, σε 37 λεπτά, ενώ δέκα λεπτά αργότερα ήρθε η πρώτη γυναίκα. Όλοι με το χαμόγελο στα χείλη, πόζαραν ευχαρίστως βλέποντας τον φωτογραφικό μας φακό. Αξίζει να αναφέρουμε ότι στις εικόνες που διακρίνονται δύο αθλητές να τρέχουν δεμένοι με ένα σχοινάκι, είναι ο αθλητής με τύφλωση Γιώργος Παρίσης από τη Σκιάθο μαζί με συνοδό τον πρόεδρο του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου, Κώστα Παλάντζα.
Στα αξιοπερίεργα το γεγονός ότι μία γυναίκα ξεχάστηκε να κάνει τη δεύτερη στροφή της λίμνης και γύρισε ύστερα από αρκετά λεπτά λέγοντας ότι έκανε λάθος, προς τιμήν της θέλοντας να μην κόψει δρόμο…

Φωτο-ρεπορτάζ εκκινήσεων και απονομών Ημιμαραθωνίου Zerelia lakes!

Έτοιμος ο Αλμυρός να υποδεχθεί τους δρομείς για τον ημιμαραθώνιο Almyros City-Zerelia Lakes

 

Σε 1 ώρα 19 λεπτά τερμάτισε ο πρώτος στον ημιμαραθώνιο Αλμυρός-Ζερέλια / Τα αποτελέσματα


Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.