Τα αποτελέσματα των τεστ covid-19 στο Κ.Υ. Αλμυρού την περασμένη εβδομάδαΑπό το Σάββατο 2 του μηνός μέχρι και την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου, στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού πραγματοποιήθηκαν 300 rapid test εκ των οποίων θετικό δείγμα έδωσαν τα 14 και 7 PCR τα οποία όλα ήταν αρνητικά. Όσον αφορά στα τεστ που κάνει το συνεργείο του ΕΟΔΥ σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, την Τρίτη στον Αλμυρό σε συνολικό αριθμό 73 δειγμάτων καταγράφηκαν 6 θετικά κρούσματα Covid-19 που αφορούσαν σε 4 γυναίκες και 2 άντρες με διάμεση ηλικία τα 27 έτη, ενώ την Παρασκευή στον Αλμυρό σε συνολικό αριθμό 133 δειγμάτων καταγράφηκαν 4 θετικά κρούσματα Covid-19.

Σχετικά με τα εμβόλια, αυξήθηκε το τελευταίο διάστημα ο μέσος όρος των εμβολιασμών σε καθημερινή βάση που είναι πλέον σε τριψήφιο νούμερο καθώς οι πολίτες κάνουν την τρίτη δόση.

Μάλιστα από την Κυριακή 10 Οκτωβρίου ανοίγει η πλατφόρμα για τον προγραμματισμό των ραντεβού της τρίτης δόσης για τα άτομα άνω των 50 ετών καθώς και όσους έχουν υποκείμενα νοσήματα. Προϋπόθεση να έχουν συμπληρωθεί έξι μήνες από τη στιγμή που έλαβαν τη δεύτερη δόση του εμβολίου.

Τον Σεπτέμβριο στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού έγιναν 2.222 εμβολιασμοί.

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.