Ρεπορτάζ και εικόνες από το γήπεδο του Αχιλλείου, Αχιλλέας-Κένταυρος Νοτίου Πηλίου

Ο «Λαός» δίπλα στις προσπάθειες όλων των ομάδων της περιοχής μας, σήμερα βρέθηκε στο γήπεδο Αχιλλείου, εκεί όπου για την πρεμιέρα της Β’ Τοπικής ο  Αχιλλέας ηττήθηκε 0-4 από τον Κένταυρο Νοτίου Πηλίου.

Το σκορ άνοιξε με καταπληκτικό φαλτσαριστό σουτ εκτός μεγάλης περιοχής ο Μπογδανίδης στο 14ο λεπτό και τα άλλα τρία για τους Πηλειορίτες σημείωσε ο Πότσκα, στο 61ο με σουτ, στο 69’ με πέναλτι που κέρδισε ο Ν. Ζούζουλας κλέβοντας από τον Στέκα και στο 73’ με δυνατό σουτ από τα είκοσι μέτρα. Αξίζει να αναφέρουμε ότι το πέναλτι ο Στέκας το έπιασε στην αριστερή του γωνία, η μπάλα πήρε όμως περίεργη τροχιά με φάλτσο και κατέληξε δίπλα στο δεξί κάθετο δοκάρι.

Οι φιλοξενούμενοι είδαν δοκάρι στο 43’ με τον Πότσκα κι αρκετές χαμένες ευκαιρίες με τον προαναφερθέντα στο ξεκίνημα του αγώνα και στο δεύτερο ημίχρονο με τους Νιτσάι, Λαμπαδάρη, Σέτι, Ν. Ζούζουλα. Ο Αχιλλέας απείλησε με χαμένο τετ-α-τετ του Στεργίου στο 20′ και του ίδιου παίκτη στην τελευταία φάση του αγώνα.

Αχιλλέας: Στέκας, Μόσχος, Φλόρι (70’ Νιφορόπουλος), Ευαγγέλου, Μαλλιαρός, Τσεκούρας, Στεργίου, Καμόσος, Δρόσος (51’ Καραγιάννης), Παναγιώτου, Κωστόπουλος (64’ Βαζούρας).
Κένταυρος: Κολοβός, Τσέλα (80’ Τζίκας), Σέτι, Τσιργής, Λαμπαδάρης, Λιάτζουρας, Νιτσάι (73’ Α. Σεφέρι), Κ. Σεφέρι (82’ Παππάς), Μπογδανίδης, Πότσκα (82’ Γ. Ζούζουλας), Ν. Ζούζουλας (80’ Κλιάρης).

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.