Ζ. Μακρή: Εξοπλισμός σχολείων της ΜαγνησίαςΓια τον εξοπλισμό των σχολικών μονάδων των δημοτικών ενοτήτων Αργαλαστής, Μηλεών και Αγριάς ενημερώθηκε η Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων και Βουλευτής Ν. Μαγνησίας κ. Ζέττα Μ. Μακρή από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, της εταιρείας «ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ε.» κ. Θανάση Γιάνναρη, σήμερα, Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2021.

Ειδικότερα, ο κ. Γιάνναρης ανέφερε στην Υφυπουργό ότι την Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2021 θα διανεμηθεί σχολικός εξοπλισμός, όπως έδρες διδασκαλίας, θρανία, καθίσματα, παγκάκια, μαγνητικοί πίνακες, πτυσσόμενα καθίσματα, γράμματα και αριθμοί, κασετίνες παιδαγωγικού υλικού, παιχνίδια μαθηματικής σκέψης, παιχνίδια συσχετισμού και εξέλιξης, συνθέσεις πόλης, αναπηρικά αμαξίδια, ειδικά θρανία, DVDκ.α.,  ανάλογα με τις ανάγκες, που έχουν καταγραφεί από τις διευθύνσεις πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και έχουν υποβάλει τα σχετικά αιτήματα στην ΚΤΥΠ Α.Ε. Ο παραπάνω εξοπλισμός θα αποσταλεί  στις εξής σχολικές μονάδες: στο Δημοτικό Αργαλαστής, στο 1ο Δημοτικό Αγριάς, στο 2ο Δημοτικό Μηλεών – Καλών Νερών, στο  Ειδικό Δημοτικό Αγριάς, στο Γυμνάσιο Αργαλαστής, στο Γυμνάσιο Μηλεών, στο  Λύκειο Αργαλαστής και στο ΕΠΑΛ Αργαλαστής.

Η κ. Μακρή δήλωσε ικανοποιημένη από την ανταπόκριση της ΚΤΥΠ Α.Ε. και διαβεβαίωσε τον Διευθύνοντα Σύμβουλο ότι οι ανάγκες είναι πραγματικές και η προμήθεια και διανομή του εξοπλισμού θα βελτιώσει το επίπεδο της παρεχόμενης δημόσιας εκπαίδευσης, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για ανάγκες της ειδικής αγωγής.

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.