Βούλγαρος συνελήφθη στις Μικροθήβες με ninja nuchaku (ράβδους)

Ξύνπησα κυρία μου να δω τα Δελτία Τύπου και να σου το ninja nuchaku στο Δελτίο της αστυνομίας. Πλάκα μου κάνουν, σκέφτηκα… Η λεπτομέρεια της περιγραφής μας έκανε εντύπωση (καλή) και την αναδείξαμε στον τίτλο, για τη σύλληψη του νόμου περί οπλοκατοχής. Ακολουθεί το σχετικό Δελτίο Τύπου, ενώ οι εικόνες στην περίπτωση που δεν παρέδιδε αυτοβούλως τις νίντζα ράβδους, μας ταξιδεύουν νοερά στην Ιαπωνία:

Απογευματινές ώρες της 20.10.2021, πλησίον του Κόμβου Μικροθηβών (ρεύμα προς Αθήνα), στα πλαίσια στοχευμένων ελέγχων της Ο.Π.Κ.Ε./Υ.Α. Βόλου, κατελήφθη υπήκοος Βουλγαρίας 21 ετών, ως επιβαίνων σε Ι.Χ.Ε. όχημα διερχόμενο από τα γεωγραφικά όρια του Νομού, να κατέχει: Α) μία (1) πτυσσόμενη μεταλλική ράβδο (κλομπ), Β) ένα (1) μαχαίρι με λάμα μήκους 22 εκατοστών, και Γ) δυο (2) αυτοσχέδιες μεταλλικές ράβδους τύπου  (ninja Nunchaku) τα οποία παρέδωσε αυτοβούλως.

O δράστης συνελήφθη, κατά παράβαση της Νομοθεσίας «Περί Όπλων» (Κατοχή) και θα οδηγηθεί ενώπιον του κ. Εισαγγελέα Πρωτ/κων Βόλου. Παρανόμως κατεχόμενα αντικείμενα κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Α.Τ. Αλμυρού.

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.