Νέο δ.σ. στη Φιλάρχαιο Εταιρεία Αλμυρού

Την Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021, στις 12 το μεσημέρι, πραγματοποιήθηκε η Γενική εκλογο-απολογιστική συνέλευση των μελών της Φιλαρχαίου Εταιρείας Αλμυρού «Όθρυς».

Ανακοινώθηκαν κι εγκρίθηκαν ομοφώνως ο απολογισμός των πεπραγμένων, ο οικονομικός απολογισμός του απερχομένου Διοικητικού Συμβουλίου και η έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής για τη διετία 2020-2021. Ακολούθησαν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου δ.σ.

Για το Διοικητικό  Συμβούλιο εξελέγησαν, με αλφαβητική σειρά, ως Τακτικά Μέλη, οι: Αγγελούδη Χάιδω, Κοντογεωργάκη Χρυσούλα, Κοντονάτσιος Βίκτωρ, Λασκαρίδης Γεώργιος, Μαρδάκη Χρύσα, Τρικαλινός Χρήστος, Φυτιλής Βασίλειος. Αναπληρωματικά Μέλη εξελέγησαν οι: Ούτα Μαρία,  Σπανός Τριαντάφυλλος.

Για την Εξελεγκτική Επιτροπή εξελέγησαν οι: Ζωγράφος Χαράλαμπος, Κούργιας Νικόλαος, Σταυροθεόδωρος Δημήτριος.

Το Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2021, συνήλθαν τα νέα εκλεγέντα μέλη κι ομοφώνως συγκροτήθηκαν σε σώμα ως εξής: Επιμελητής του Δελτίου κι όλων των εκδόσεων:  Βίκτωρ Κοντονάτσιος.

Πρόεδρος: Χρυσούλα Κοντογεωργάκη, Αντιπρόεδρος: Βασίλειος Φυτιλής, Γραμματέας: Βίκτωρ Κοντονάτσιος, Ταμίας: Γεώργιος Λασκαρίδης, Μέλη: Χάιδω Αγγελούδη, Χρύσα Μαρδάκη, Χρήστος Τρικαλινός.

Εν συνεχεία το νεοσυγκροτηθέν δ.σ. προέβη σε προγραμματισμό δράσεων για την επόμενη διετία, αφού ακούστηκαν οι προτάσεις όλων των μελών. Οι αποφάσεις θα ανακοινωθούν σύντομα με νεώτερο δημοσίευμα.

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.