Το Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δένδρου στις Μικροθήβες (φωτογραφίες/βίντεο)Μια ξεχωριστή βραδιά το Σάββατο στις Μικροθήβες! Το τοπικό Συμβούλιο με πρόεδρό του τον Νίκο Σταφυλοπάτη και ο τοπικός Πολιτιστικός Σύλλογος διοργάνωσαν μια ωραία γιορτή για το «Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δένδρου». Στην κεντρική πλατεία του χωριού, δεκάδες ήταν οι κάτοικοι που θέλησαν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση και να συμμετάσχουν σε αυτές τις όμορφες στιγμές χαράς και διασκέδασης.

Παρόντες μεταξύ των άλλων οι Βουλευτές Μαγνησίας Αθανάσιος Λιούπης και Κωνσταντίνος Μαραβέγιας, η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη, ο εντεταλμένος σύμβουλος της Περιφέρειας Ιωάννης Τέας, το μέλος της επιτροπής διαβούλευσης της Περιφέρειας Θοδωρής Στάμος, η Αντιδήμαρχος Τουρισμού Βόλου Γεωργία Μποντού-Τοκαλή.

Ο dj Σάκης Σπίνος επένδυσε την εκδήλωση με χριστουγεννιάτικες μελωδίες, μία κοπέλα επιμελήθηκε τη διασκέδαση των παιδιών, τα μέλη του συλλόγου προσέφεραν γλυκά και ζεστό κρασί (!) σε όλους, ενώ υπήρχε και ένα τραπέζι όπου οι φίλαθλοι μπορούσαν να προμηθευτούν διάφορα αντικείμενα της τοπικής ποδοσφαιρικής ομάδας.

Στους σύντομους χαιρετισμούς τους, άπαντες εξήραν το έργο του προέδρου στο χωριό και μάλιστα ιδιαίτερη ήταν μια αποστροφή του λόγου του κου Μαραβέγια ο οποίος επισήμανε πως «προεκλογικά πολλοί αναρωτιόντουσαν τι μπορεί να κάνει ένας ξένος στις Μικροθήβες. Έχουν περάσει κάποια χρόνια κι αυτός ο ξένος έχει δώσει πνοή στο χωριό φέρνοντας αθηναϊκό αέρα»! Ο κ. Σταφυλοπάτης μέτρησε αντίστροφα μαζί με τους κατοίκους κι άναψε το δένδρο που θα στολίζει τις Μικροθήβες για το επόμενο διάστημα και θα δίνει τη δική του γιορτινή νότα στο χωριό…

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.