Στ. Πέτσας σε Ζ. Μακρή: «200.000 ευρώ για το κλειστό γυμναστήριο του Βελεστίνου»Για την έγκριση της χρηματοδότησης για την αγορά ενός οικοπέδου ύψους 200.000€ προκειμένου να δημιουργηθεί ένα κλειστό γυμναστήριο στο Βελεστίνο του  Δήμου Ρήγα Φεραίου ενημέρωσε, σήμερα, την Υφυπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Ζεττα Μ. Μακρή ο αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών κ. Στέλιος Πέτσας.

Η ανάγκη αυτή προτεραιοποιήθηκε από την δημοτική αρχή κατά την συνάντηση της Υφυπουργού Παιδείας κ. Ζέττας Μ. Μακρή, η οποία συνοδευόταν από τον Δήμαρχο Ρήγα Φεραίου κ. Δημήτρη Νασίκα και από τον Αντιδήμαρχο κ. Γιάννη Μπατζιάκα, με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα, την Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021.

Ειδικότερα, το Υπουργείο Εσωτερικών θα επιχορηγήσει τον Δήμο Ρήγα Φεραίου με το ποσό των 200.000 ευρώ συμπεριλαμβανόμενου ΦΠΑ από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ για την πράξη με τίτλο: «Αγορά οικοπέδου για την κατασκευή κλειστού γυμναστηρίου – Αθλητικού Κέντρου στο Βελεστίνο του Δήμου Ρήγα Φεραίου».

Η  κ. Μακρή ευχαρίστησε, θερμά, τον κ. Πέτσα για την κατανόηση της ανάγκης δημιουργίας ενός κλειστού γυμναστηρίου στην περιοχή   και για την θετική του διάθεση να βοηθήσει, έμπρακτα και γρήγορα, στην υλοποίησή του. Τόνισε, δε ότι σκοπός του έργου είναι η κάλυψη των αναγκών των νέων ανθρώπων, ενώ δεν παρέλειψε να υπογραμμίσει και τις προσπάθειες που καταβάλει ο Δήμαρχος κ. Νασίκας προκειμένου να ικανοποιούνται οι ανάγκες του Δήμου.

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.