Νέα Αγχίαλος: Με σοβαρά εγκαύματα 13χρονηΈνα 13χρονο κορίτσι κινδύνευσε σοβαρά και υπέστη εγκαύματα στο σώμα και το πρόσωπο από φωτιά που προκλήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 4/1/22 στο σπίτι της στη Νέα Αγχίαλο. Μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο Βόλου κι από εκεί κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή της στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το δημοσίευμα του «Ταχυδρόμου», η 13χρονη κρατούσε οινόπνευμα κι αναπτήρα στα χέρια της ευρισκόμενη κοντά στη σόμπα, έγινε ανάφλεξη και κινδύνευσε η ζωή της όταν οι φλόγες κάλυψαν τα ρούχα και το σώμα της. Ο μικρός αδερφός της που βρίσκονταν μαζί της στον ίδιο χώρο, βγήκε έξω από το σπίτι ζητώντας βοήθεια και τότε ήταν που ο γείτονας έσπευσε στο σημείο σβήνοντας τη φωτιά και καλώντας το ΕΚΑΒ.

Μέχρι να μεταβούν οι διασώστες στη Νέα Αγχίαλο, ιδιώτης γιατρός από την περιοχή προσέφερε τις πρώτες βοήθειες. Με σοβαρά εγκαύματα πρώτου και δευτέρου βαθμού στο πρόσωπο και το σώμα, η 13χρονη κοπέλα μεταφέρθηκε στο «Αχιλλοπούλειο» κι από εκεί κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή της σε ειδική μονάδα φροντίδας παίδων, στο «Αγία Σοφία» στην Αθήνα όπου παραμένει διασωληνωμένη με σοβαρά τραύματα.

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.