Συνάντηση Ζέττας Μακρή με τη ΔΑΚΕ ΕΛΤΑ ΜαγνησίαςΗ Υφυπουργός Παιδείας και βουλευτής Μαγνησίας κ. Ζέττα Μακρή πραγματοποίησε συνάντηση με τη ΔΑΚΕ ΕΛΤΑ Μαγνησίας, το Σάββατο 8 Ιανουαρίου.

Στην συνάντηση γνωριμίας συμμετείχαν ο κ. Νικόλαος Ράπτης πρόεδρος του Περιφερειακού Σωματείου Θεσσαλίας Ταχυδρομικών, ο κ. Τσακατίρης Απόστολος πρόεδρος του Τοπικού Σωματείου, ο κ. Παψάρας Παναγιώτης αναπλ. Γραμματέας του Περιφερειακού Σωματείου, ο κ. Κουτσουμπίνας Κων/νος ταμίας του τοπικού σωματείου και ο κ. Καλλιακούδας Γιώργος μέλος του εργατικού κέντρου Μαγνησίας και μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ταχυδρομικών.

Στη συζήτηση που ακολούθησε αναπτύχθηκαν θέματα που προβληματίζουν τους ταχυδρομικούς, όπως είναι η εύρυθμη λειτουργία των καταστημάτων και η απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των πολιτών, και είναι αλληλένδετα και άμεσα εξαρτημένα από τη στελέχωση με μόνιμο προσωπικό.

Η κ. Μακρή ευχαρίστησε τους εκπροσώπους των συνδικαλιστών για την πρώτη αυτή επίσημη συνάντηση, κατά την οποία ενημερώθηκε για τα φλέγοντα θέματα του κλάδου, και ορίστηκε, στο αμέσως επόμενο διάστημα, μια αναλυτική παρουσίαση των θέσεων, των ζητημάτων αλλά και των προτεινόμενων λύσεων και δράσεων για την ουσιαστική αντιμετώπισή τους.
“Τα ζητήματα της τοπικής κοινωνίας αποτελούν βασικό και αναπόσπαστο μέρος, ενδεικτικό και αντιπροσωπευτικό της μεγάλης και συνολικής εικόνας της χώρας μας. Μετά την ουσιαστική ενημέρωση, που είχα σήμερα, από τους εκπροσώπους των Ταχυδρομικών, δεσμεύτηκα για την επόμενη συνάντησή μας, ώστε να θέσουμε τα θέματα και να εστιάσουμε στις ενδεδειγμένες ενέργειες για την επίλυσή τους”

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.