Πλημμύρισαν τάξεις σε Δημοτικό Σχολείο του ΑλμυρούΟι μαθητές της Β’ Τάξης και των δύο τμημάτων Γ’ Τάξης του 3ου Δημοτικού Σχολείου Αλμυρού δεν πήγαν σήμερα, Τετάρτη 12/1/2022, στο σχολείο καθώς μέρος των εγκαταστάσεων γέμισαν νερό.

Ο διευθυντής κ. Μπασιάκος, χθες το απόγευμα, πήγε στο σχολείο κι αντικρίζοντας το νερό που είχε μπει στο κτήριο, ειδοποίησε τους γονείς να μην στείλουν τα παιδιά τους.

Το πρόβλημα στο συγκεκριμένο σχολείο το είχαμε επισημάνει σε παλιότερο ρεπορτάζ μας τον Οκτώβριο καθώς κατασκευάστηκε καινούργια στέγη αλλά δεν είχαν τοποθετηθεί αρχικά τα λούκια. Περίπου είκοσι ημέρες μετά την κατασκευή της στέγης, τοποθετήθηκαν υδρορροές αλλά μόνο στην πλευρά που βλέπει την αυλή και το σημείο που ενώνονται τα δύο κτήρια των εγκαταστάσεων. Στην πίσω πλευρά δεν μπήκαν, οπότε όλα τα νερά από τη στέγη, λόγω και των παλιών κουφωμάτων που υπάρχουν στο σχολείο, γέμισαν τον χώρο έξω από τις αίθουσες.

Ειδοποιήθηκαν οι αρμόδιοι Αντιδήμαρχοι, ενώ αυτοψία έκανε το πρωί της Τετάρτης και υπάλληλος από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών & Πολεοδομίας του Δήμου Αλμυρού. Είναι αναγκαία η ολοκλήρωση του έργου ώστε στο μέλλον, να μην παρουσιαστούν παρόμοια φαινόμενα, τα οποία είχαμε, σύμφωνα με δηλώσεις γονέων, σε άλλες δύο περιπτώσεις βροχόπτωσης το φετινό φθινόπωρο.

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.