Νέο Δ.Τ. του ΑΜΣ Αγίων Θεοδώρων για τα δρομολόγια των ΚΤΕΛΜε νέο Δελτίο Τύπου τους τα μέλη του ΑΜΣ Αγίων Θεοδώρων απαντούν στον Πρόεδρο του ΚΤΕΛ Μαγνησίας. Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου αυτούσιο. στο τέλος του κειμένου θα βρείτε την πρώτη ανακοίνωση του Συλλόγου και την απάντηση του Προέδρου:

Οπωσδήποτε υπάρχει απάντηση σε όσα ανέφερε ο Πρόεδρος του ΚΤΕΛ Μαγνησίας. Αν ανατρέξει κανείς στην επίσημη ιστοσελίδα του ΚΤΕΛ Βόλου θα παρατηρήσει ότι  υφίστανται τέσσερα δρομολόγια με αφετηρία το Βόλο και προορισμό το γειτονικό Αχίλλειο και ένα επιπλέον με αφετηρία τον Αλμυρό και προορισμό το ίδιο χωριό.

Αυτό είναι αρκετά σημαντικό γιατί το κοντινότερο σημείο από το οποίο διέρχεται το εκάστοτε δρομολόγιο προκειμένου να καταλήξει στο γειτονικό χωριό απέχει μόλις 2,5 χιλιόμετρα από τους Άγιους Θεοδώρους. Άρα είναι κάπως οξύμωρο να επικαλεστεί κανείς οικονομικούς λόγους για τον αποκλεισμό μας από τα τακτικά δρομολόγια. Για μόλις λίγα χιλιόμετρα.

Επιπλέον, αξίζει να αναφερθεί ότι σε πρόσφατη ανακοίνωσή του το ΚΤΕΛ Μαγνησίας αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ότι «….είναι αναληθές ή οφείλεται σε παραπληροφόρηση το γεγονός ότι οι Δήμοι Αλμυρού και Νοτίου  Πηλίου διαμαρτυρήθηκαν για τα δρομολόγια», μετά από αναφορά βουλευτή του νομού μας στη Βουλή για το θέμα. Αυτό σίγουρα δεν ισχύει, από τη στιγμή που πολλοί κάτοικοι του χωριού μας έχουν επικοινωνήσει με τους υπεύθυνους του ΚΤΕΛ Μαγνησίας και έχουν επισημάνει το πρόβλημα, (φανταζόμαστε κι από άλλα χωριά που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα), δίχως όμως ανταπόκριση από τη μεριά του ΚΤΕΛ.

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.