Το αποχαιρετιστήριο δείπνο της Δήμητρας Ευξεινούπολης (φωτογραφίες)Αποχαιρετιστήριο δείπνο χθες το βραδάκι για την ομάδα της Δήμητρας. Μετά τον τελευταίο αγώνα της ποδοσφαιρικής σεζόν στη Γ’ Εθνική, η μεγάλη οικογένεια του συλλόγου της Ευξεινούπολης μαζεύτηκε στο «Αρχοντικό» στο δάσος Κουρί.

Ήταν όλοι εκεί: τα μέλη της διοίκησης, τεχνικό επιτελείο, οι ποδοσφαιριστές με τις συζύγους ή τις συντρόφους τους, χορηγοί της ομάδος, πιστοί φίλαθλοι, ο πρώτος πολίτης του Αλμυρού ο Δήμαρχος κ. Χατζηκυριάκος.

Με αυτό το τραπέζι γράφτηκε ο επίλογος της φετινής πολύ πετυχημένης χρονιάς. Άπαντες είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν τον απόηχο της τελευταίας αγωνιστικής, να θυμηθούν διάφορα γεγονότα και καταστάσεις κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος, κατά τη διάρκεια της σεζόν που άρχισε με την πρώτη προπόνηση στις 9 Αυγούστου κι ολοκληρώθηκε με αυτό το δείπνο ύστερα από 237 ημέρες!

Με την Δήμητρα να έχει ανανεώσει τη συμμετοχή της στη Γ’ Εθνική, των τεσσάρων ομίλων πλέον, για το 2022-23, συνεχίζοντας να γράφει τη δική της ιστορία, για τον τοπικό μας ποδόσφαιρο, στις εθνικές κατηγορίες!

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.