ΔΕΥΑ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ: Αποστολή λογαριασμών ύδρευσης με μήνυμα ή e-mailΗ ΔΕΥΑ Ρήγα Φεραίου αποσκοπώντας στον εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών που προσφέρει στους καταναλωτές, ενημερώνει ότι θα αποστέλλει τους λογαριασμούς ύδρευσης με μήνυμα (SMS) στο κινητό ή με email. Καλούνται οι καταναλωτές μέχρι 31/7/2022 να επικαιροποιήσουν τα στοιχεία τους στη ΔΕΥΑΡΦ, αποστέλλοντας είτε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση deyarf@cosmotemail.gr, είτε με αίτηση στα γραφεία της επιχείρησης τα παρακάτω: ονοματεπώνυμο, αριθμό υδρομέτρου, κωδικό παροχής, ΑΦΜ, αριθμό κινητού τηλεφώνου, email.

Στην ίδια ηλεκτρονική διεύθυνση οι καταναλωτές θα μπορούν να αποστέλλουν τα αιτήματά τους για νέες παροχές, έλεγχο υδρομέτρων, ενστάσεις για τον λογαριασμό τους και οτιδήποτε άλλο σχετικά με θέματα ύδρευσης, άρδευσης και αποχέτευσης.

Σας θέλουμε δίπλα μας σε κάθε βήμα εκσυγχρονισμού. Αναμένουμε και προσδοκούμε την ανταπόκρισή σας. Οι πελάτες που δεν μπορούν να επικοινωνήσουν με τους παραπάνω τρόπους με την ΔΕΥΑΡΦ μπορούν να καλούν στο 2425023245.

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.