Δώρα κι ευχές μοίρασε στους ποδοσφαιριστές η διοίκηση του Ρήγα ΦεραίουΣε μία πολύ ωραία ατμόσφαιρα, μετά το τέλος του φιλικού αγώνα για φιλανθρωπικό σκοπό με την με την Π.Α.Ε. Νίκη Βόλου, η διοίκηση του Α.Σ.Β. Ρήγας Φεραίος διοργάνωσε την Μ. Τετάρτη 22 Απριλίου 2022, Πασχαλινή εκδήλωση για το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Στους ποδοσφαιριστές και στους παριστάμενους μίλησαν ο Πρόεδρος Κωνσταντίνος ΑΘ. Γιάτσιος, ο Αντιπρόεδρος Ιωάννης Κ. Σιουμουρέκης και μέλη της διοίκησης. Ευχήθηκαν στην τεχνική ηγεσία, στους παίκτες και στις οικογένειες τους, στο βοηθητικό προσωπικό, καθώς και στην φίλαθλη οικογένεια του Ρήγα χρόνια πολλά, καλή Ανάσταση, με υγεία, ευτυχία και ευημερία.
Επίσης, στους ποδοσφαιριστές ευχήθηκαν ο προπονητής και ο αρχηγός της ομάδας, Λάκης Μπακάλης και Δημήτρης Γάρος, αντίστοιχα. Όλοι οι ποδοσφαιριστές, οι προπονητές και ο φροντιστής παρέλαβαν, από τη διοίκηση από μία φιάλη κρασί, ένα τσουρέκι και μία λαμπάδα για τις Άγιες μέρες που έρχονται.

Τέλος, το Διοικητικό Συμβούλιο εύχεται σε όλους Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα με Υγεία και ευτυχία. Η θυσία του Θεανθρώπου ας καθοδηγεί την σκέψη μας, ώστε να κοιτάζουμε πίσω με κατανόηση, μπροστά με ελπίδα και γύρω μας με αγάπη. Καλή Ανάσταση & Καλό Πάσχα.

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.