Δυο περιφερειακά Μέσα Ενημέρωσης ενώνουν δυνάμειςΗ έγκριτη ιστοσελίδα SkiathosLife.gr ενώνει τις δυνάμεις της με το Λαό της Μαγνησίας με σκοπό ο έντυπος τύπος να υπηρετεί και μέσα από τις σελίδες του “Λαού” τα νησιά της Σκιάθου, της Σκοπέλου και της Αλοννήσου, αλλά και οι περιοχές του Ρήγα Φεραίου, της Νέας Αγχιάλου και του Αλμυρού, να τύχουν προβολής και προσοχής από τους Νησιώτες των Σποράδων μας μέσω του SkiathosLife.gr!

Ο τρόπος αντιμετώπισης της είδησης, της δημοσιογραφίας, της δεοντολογίας, είναι κοινός από τα δυο Μέσα Επικοινωνίας και σύντομα θα ανακοινωθούν νέες υπηρεσίες που τα δυο Μέσα θα αναπτύξουν με κύριο όφελος τη στήριξη της τοπικής κοινωνίας σε όλες τις πτυχές της, την ανάπτυξη της οικονομίας, του τουρισμού, της ανάδειξης των πολιτιστικών δράσεων, των τοπικών επιχειρήσεων, αλλά και να δώσει βήμα και χώρο σε όσες επιχειρήσεις θέλουν να διαφημιστούν στον τόπο μας.

Αναμένουμε τα σχόλια, τη στήριξη και τη συνεργασία των αναγνωστών μας, που άλλωστε είναι η μαγιά για το προϊόν μας, ο δείκτης της κατεύθυνσης που ακολουθούμε, αλλά και ο αποδέκτης των επιτευγμάτων μας, αφού ο τοπικός τύπος είναι ο καλύτερος υποστηρικτής των τοπικών κοινωνικών και της κυκλικής οκονομίας!

Στα περίπτερα, στα Κέντρα Τύπου ζητάμε “Λαό της Μαγνησίας”… ιντερνετικά διαβάζουμε τις ειδήσεις των Σποράδων στο SkiathosLife.gr! Καλή μας αρχή!

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.