• 30 Απριλίου, 2022

Δυο περιφερειακά Μέσα Ενημέρωσης ενώνουν δυνάμεις

Δυο περιφερειακά Μέσα Ενημέρωσης ενώνουν δυνάμεις

Η έγκριτη ιστοσελίδα SkiathosLife.gr ενώνει τις δυνάμεις της με το Λαό της Μαγνησίας με σκοπό ο έντυπος τύπος να υπηρετεί και μέσα από τις σελίδες του “Λαού” τα νησιά της Σκιάθου, της Σκοπέλου και της Αλοννήσου, αλλά και οι περιοχές του Ρήγα Φεραίου, της Νέας Αγχιάλου και του Αλμυρού, να τύχουν προβολής και προσοχής από τους Νησιώτες των Σποράδων μας μέσω του SkiathosLife.gr!

Ο τρόπος αντιμετώπισης της είδησης, της δημοσιογραφίας, της δεοντολογίας, είναι κοινός από τα δυο Μέσα Επικοινωνίας και σύντομα θα ανακοινωθούν νέες υπηρεσίες που τα δυο Μέσα θα αναπτύξουν με κύριο όφελος τη στήριξη της τοπικής κοινωνίας σε όλες τις πτυχές της, την ανάπτυξη της οικονομίας, του τουρισμού, της ανάδειξης των πολιτιστικών δράσεων, των τοπικών επιχειρήσεων, αλλά και να δώσει βήμα και χώρο σε όσες επιχειρήσεις θέλουν να διαφημιστούν στον τόπο μας.

Αναμένουμε τα σχόλια, τη στήριξη και τη συνεργασία των αναγνωστών μας, που άλλωστε είναι η μαγιά για το προϊόν μας, ο δείκτης της κατεύθυνσης που ακολουθούμε, αλλά και ο αποδέκτης των επιτευγμάτων μας, αφού ο τοπικός τύπος είναι ο καλύτερος υποστηρικτής των τοπικών κοινωνικών και της κυκλικής οκονομίας!

Στα περίπτερα, στα Κέντρα Τύπου ζητάμε “Λαό της Μαγνησίας”… ιντερνετικά διαβάζουμε τις ειδήσεις των Σποράδων στο SkiathosLife.gr! Καλή μας αρχή!


Σχετικά Άρθρα

Ζ. Μακρή: «Υπεγράφη η εγκύκλιος για την επέκταση του ωραρίου καλαρίσματος και ανέλκυσης διχτυών των αλιέων της Αλοννήσου»

Ζ. Μακρή: «Υπεγράφη η εγκύκλιος για την επέκταση του ωραρίου καλαρίσματος και ανέλκυσης διχτυών των αλιέων…

  Συνεπής στην από 3-04-2023 δέσμευσή του προς την Υφυπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων και υποψήφια βουλευτή…
Η Έφη Αντωνίου-Χουβαρδά επισκέφτηκε τα νησιά της Σκοπέλου και της Αλοννήσου

Η Έφη Αντωνίου-Χουβαρδά επισκέφτηκε τα νησιά της Σκοπέλου και της Αλοννήσου

Στις Σποράδες βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Έφη Αντωνίου-Χουβαρδά και…
Σκόπελος και Σκιάθος συστρατεύονται με τη Ζ. Μακρή και οδηγούν τον αγώνα στη νίκη

Σκόπελος και Σκιάθος συστρατεύονται με τη Ζ. Μακρή και οδηγούν τον αγώνα στη νίκη

Το πρόγραμμα των συναντήσεων της Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων και υποψήφιας βουλευτή Ν. Μαγνησίας Ζέττας Μακρή…