Σε συναινετικό κλίμα η τελευταία συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου του Ρήγα ΦεραίουΜε 11 θέματα στην ημερήσια διάταξη και δυο εκτός ημερησίας συνεδρίασε την Τρίτη 26 Απριλίου το Δημοτικό Συμβούλιο του Ρήγα Φεραίου.

Οι σύμβουλοι ασχολήθηκαν κυρίως με θέματα επικαιροποίησης αποφάσεων αλλά και με ψηφίσματα που έπονται της οικονομικής επιτροπής όπως Αναμόρφωση του Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης του Δήμου και Νομικού Προσώπου του Δήμου.

Στη συνεδρίαση της Τρίτης ψηφίστηκε η ολοκλήρωση των εκκαθαρίσεων των Δημοτικών Επιχειρήσεων Κάρλας-Αλκίνοος, Δ.Ε.Π.Ε.Α.-Κάρλας και Δ.Ο.Υ.Κ.Α.-Κάρλας.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γεώργιος Βουραζέρης, έφερε στο συμβούλιο το αίτημα των επικεφαλής της μειοψηφίας «περί απολογισμού του εορτασμού των 200 ετών από την Επανάσταση στο Ρήγα Φεραίο». Τελικά με πρόταση του κ. Πάσχου Χαράλαμπου, αναβλήθηκε η συζήτηση του θέματος, λόγω της απουσίας συμβούλων.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε το αίτημα του κ. Πάσχου για την πίεση του εργολάβου και την επίσπευση των διαδικασιών για την ολοκλήρωση του πεζόδρομου.

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.