Δεύτερος ο Κοντοβάς, τρίτη η Καλομοίρη στο διασυλλογικό πρωτάθλημα στίβουΣυμμετοχή κι επιτυχίες αθλητών του ΓΣ Αλμυρού σε αγώνες στίβου το διήμερο 29-30 Απριλίου. Η δράση των Διασυλλογικών Αγώνων Ανδρών/Γυναικών εξελίχθηκε σε 12 ομίλους σε στάδια όλης της χώρας. Πρόκειται για τη διοργάνωση, που παραδοσιακά “ανοίγει” τη θερινή σεζόν και στην οποία αθλητές όλων των αγωνιστικών επιπέδων έχουν την ευκαιρία για μια δυνατή προπόνηση.

Ο 4ος όμιλος με σωματεία των νομών Θεσσαλίας, Πιερίας, Φθιώτιδας, Ευρυτανίας, πραγματοποιήθηκε στο στάδιο της Καρδίτσας την Παρασκευή 29 και το Σάββατο 30 Απριλίου. Ο ΓΣΑ συμμετείχε με τέσσερις αθλητές που συνόδευσαν οι προπονήτριες Χάιδω Καραπτσιά και Νικολέτα Βελάνη. Την καλύτερη θέση, 2η και αργυρό μετάλλιο, κατέκτησε ο Σταύρος Κοντοβάς με επίδοση 1,82 στο άλμα εις ύψος. Ο ίδιος αθλητής έλαβε μέρος και στο μήκος όπου είχε την 9η επίδοση. Βάθρο και χάλκινο μετάλλιο για την Θεοδώρα Καλομοίρη στον ακοντισμό! Η Αναστασία Τσομπάνογλου ήταν 8η στο τριπλούν και 9η στο μήκος, η Μαρία Πατσέα 8η στα 400 μέτρα τρέξιμο.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι δεν έγιναν απονομές στους αθλητές παρά μόνο οι νικητές παρέλαβαν τα μετάλλιά τους από τους διοργανωτές. Μόνο σε ένα αγώνισμα ανέβηκαν στο βάθρο κι αυτό ήταν στο ύψος καθώς εκείνη την ώρα βρέθηκαν στους αγώνες ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης και ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός οι οποίοι έδωσαν τα μετάλλια στους άλτες του συγκεκριμένου αγωνίσματος, μεταξύ των οποίων και ο δικός μας Σταύρος Κοντοβάς!

Αυτή την Κυριακή διεξάγεται το διασυλλογικό πρωτάθλημα Κ-18 ετών, στο Αλκαζάρ της Λάρισας στο οποίο θα λάβουν μέρος ξανά οι αθλητές που εκπροσωπούν τα κυανόλευκα χρώματα του Αλμυρού.

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.