Κ. Αγοραστός προς τον Πρωθυπουργό: «Πήγατε την Ελλάδα ακόμη ψηλότερα, νιώθουμε υπερήφανοι»Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κος Κώστας Αγοραστός απευθυνόμενος προς τον Πρωθυπουργό, κατά την εκδήλωση εγκαινίων των εγκαταστάσεων της GREEK Family Farm, εξήρε τη σημαντική του επίσκεψη στις ΗΠΑ και τη ποικιλότροπη στήριξή του.

Μεταξύ των άλλων, ο κ. Αγοραστός είπε: «Αξιότιμε κε Πρωθυπουργέ, καλωσήρθατε στη Θεσσαλία, καλωσήρθατε στη Θεσσαλία της αντίστασης, εδώ βλέπετε ότι οι Θεσσαλοί είναι ενωμένοι και συνεχίζουν να αντιστέκονται αναπτυξιακά. Αισθάνομαι την υποχρέωση να εκφράσω τα συναισθήματα των συμπατριωτών: να σας συγχαρώ γιατί πρώτη φορά Πρωθυπουργός στην Αμερική έσπασε τα στερεότυπα, πρώτη φορά έδωσε νόημα μιας επίσκεψης, πρώτη φορά φέρνει απτά και μετρήσιμα αποτελέσματα όχι μόνο για το τώρα αλλά και το αύριο. Πήγατε την Ελλάδα ακόμη ψηλότερα, σας ευχαριστούμε πραγματικά, νιώθουμε υπερήφανοι.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρωθυπουργό και την Κυβέρνηση γιατί σταμάτησε αυτή η διαζευκτική αναγωγική σκέψη στην πολιτική ζωή η οποία μας πήγαινε πίσω τόσα χρόνια. Κι αυτή είναι η μεγάλη διαφορά σήμερα. Δεν είναι λόγια, ένα γραμμάτιο πράξης ισοδυναμεί με εκατό τόνους θεωρίας που ακούμε κι ακούγαμε. Στις δύσκολες στιγμές ο Πρωθυπουργός ήταν εδώ, ήταν εδώ στον Ιανό, στον Διομήδη, όχι με λόγια, στάθηκε με σεβασμό και ενδιαφέρον σε όλα τα προβλήματα, ήταν εδώ με τα δισεκατομμύρια ευρώ που έδωσε προς όλες τις κατευθύνσεις, εδώ στις επιχειρήσεις με ενίσχυση που δεν υπήρξε ποτέ στο παρελθόν.

Εδώ στον Αλμυρό 30 εκατομμύρια πήρανε. Πανδημία, κρίση περιβαλλοντική ενεργειακή, πόλεμος αλλά εκεί ο Πρωθυπουργός, όχι «στρίβειν διά του αρραβώνος» με πίστη και καθαρότητα. Σας ευχαριστώ για τις ενισχύσεις που μας δίνετε τη δυνατότητα να δώσουμε στις επιχειρήσεις. Πρώτη φορά η Κυβέρνηση σκέφτηκε τους αγρότες και κτηνοτρόφους με ένα μεγάλο κι ευρύ πρόγραμμα αγροτικών δρόμων, πάνω από 280 εκατομμύρια ευρώ για πρώτη φορά στους Δήμους για να φτιάξουν αγροτικούς δρόμους. Ποτέ άλλοτε. Και δεν μιλάω για το πρωτοποριακό πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» 4 δις. Ευχαριστούμε για τη στήριξη, τη συνεργασία, τη συνέργεια».

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.