Κλοπές σε Ιερούς Ναούς της περιοχής του ΑλμυρούΕξιχνιάστηκαν τρεις περιπτώσεις κλοπής που διαπράχθηκαν κατά το τελευταίο δεκαπενθήμερο στην ευρύτερη περιοχή του Αλμυρού και συνελήφθη, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, ένας ημεδαπός, για κλοπή Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου και απείθεια. Οι άλλες δύο περιπτώσεις κλοπής διαπράχθηκαν σε Ιερούς Ναούς, αφαιρώντας ο δράστης συνολικά 250 ευρώ.

 

Συγκεκριμένα, από το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού εξιχνιάστηκαν τρεις περιπτώσεις κλοπής που διαπράχθηκαν κατά το τελευταίο δεκαπενθήμερο στην ευρύτερη περιοχή του Αλμυρού.

Συνελήφθη, την Τετάρτη 25-5-2022 το πρωί σε περιοχή του Δήμου Αλμυρού, από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, 1 ημεδαπός άνδρας, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, για κλοπή οχήματος και απείθεια. Ειδικότερα, όπως προέκυψε, ο δράστης, στις 24-5-2022) το πρωί στον Αλμυρό, αφαίρεσε σταθμευμένο Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας ημεδαπού.

Μετά από αναζητήσεις των αστυνομικών, το όχημα εντοπίστηκε σε αγροτικό δρόμο σε περιοχή του Δήμου Αλμυρού και ο δράστης σε παρακείμενη αποθήκη, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν τα κλειδιά του οχήματος.

Κατά τον έλεγχο από τους αστυνομικούς, ο δράστης αντέδρασε στις υποδείξεις τους, αρνούμενος να συνεργαστεί, ενώ το αφαιρεθέν όχημα κατασχέθηκε και αποδόθηκε στο νόμιμο δικαιούχο του.

Από την περαιτέρω αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι ο συλληφθείς διέπραξε και δύο περιπτώσεις κλοπής από Ιερούς Ναούς κατά το πρόσφατο χρονικό διάστημα.

Πιο αναλυτικά, ο δράστης, στις 12 Μαΐου 2022 στον Αλμυρό, αφαίρεσε από Ιερό Ναό το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ και στις 14 Μαΐου 2022 σε περιοχή του Αλμυρού, αφαίρεσε από Ιερό Ναό το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.