Τί ειπώθηκε στη Γ.Σ. της Δήμητρας, ορίστηκε η ημερομηνία των εκλογώνΟικονομικός-διοικητικός απολογισμός και προκήρυξη εκλογών πραγματοποιήθηκαν στη Γενική Συνέλευση της Δήμητρας Ευξεινούπολης το απόγευμα της Κυριακής 29 Μαΐου. Ο «Λαός» ήταν το μοναδικό μέσο που την παρακολούθησε και σας μεταφέρει τα όσα σημαντικά ειπώθηκαν.

Το «παρών» έδωσαν περίπου 30 μέλη του συλλόγου μεταξύ των οποίων και πρώην πρόεδροι, πιστοί φίλαθλοι κι άτομα που αγαπάνε την Δήμητρα. Ο Τάσος Δεληζήσης πήρε πρώτος τον λόγο και μίλησε για τα οικονομικά της σεζόν που μας πέρασε στην οποία ο σύλλογος συμμετείχε σε κανονικό πρωτάθλημα δύο γύρων της Γ’ Εθνικής. Έδωσε συγχαρητήρια σε όλους όσοι συνέβαλαν ο καθένας με τον τρόπο του στο επίτευγμα της παραμονής.

«Η Δήμητρα θα είναι μία από τις 72 ομάδες της χώρας μας που έχει δικαίωμα να αγωνιστεί στη νέα Γ’ Εθνική των τεσσάρων ομίλων, είναι καμάρι για όλους μας, το μικρό μας χωριό είναι στο υψηλότερο επίπεδο» ανέφερε αρχικά ο πρόεδρος και είπε πως πρέπει να εξαντληθεί κάθε περιθώριο ώστε να λάβει μέρος στο νέο πρωτάθλημα εκεί όπου αγωνιστικά ανήκει.

Σε κάποια άλλα ενδιαφέροντα θέματα, μεταξύ των άλλων, ακούσαμε πως:

– μόνο 6 μέλη συμμετείχαν στην οικονομική ενίσχυση που είχε αποφασιστεί στην τελευταία γενική συνέλευση

-από τυπογραφικό λάθος στην πλατφόρμα όπως ενημέρωσε η ΕΠΟ, χάθηκε η φετινή επιχορήγηση της ομάδας της Γ’ Εθνικής που ήταν 12.000, ένα σημαντικό πλήγμα

-Η ομάδα δεν έχει καμία οφειλή, δεν χρωστάει σε κανέναν και τίποτα, είναι καθαρή.

-το γήπεδο αποτελεί βραχνά καθώς ο αγωνιστικός χώρος είναι σε κακή κατάσταση, το έχει αναλάβει ο ίδιος εργολάβος με αυτό της Σούρπης, ενδεχομένως για μεγάλο διάστημα τη νέα σεζόν η ομάδα αναγκαστεί να παίξει αλλού.

-το 2021-22 τα έξοδα για διαιτησίες μόνο ήταν περίπου 10.000 ευρώ. Ο κ. Δεληζήσης τόνισε ότι «σε κανέναν αγώνα δεν καταφέραμε να βγάλουμε μία διαιτησία, μόνο με τον Παλαμά στο στάδιο φθάσαμε πολύ κοντά. Ούτε στο ματς με τον Θησέα που πληρώσαμε 570 ευρώ για τη διαιτησία δεν την βγάλαμε».

-Δεληζήσης: Είμαι σε συζητήσεις με δύο ανθρώπους από εδώ και εκτός Αλμυρού για να βοηθήσουν οικονομικά τη νέα σεζόν, επενδυτές. Εγώ μόνος δεν μπορώ να υποστηρίξω αυτή την κατηγορία για ακόμη μία χρονιά. Θα ξέρω μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας και ίσως συγκληθεί νέα Συνέλευση για να ενημερώσω τα μέλη του συλλόγου. Εάν η ομάδα δεν κατέβει στη Γ’ Εθνική, εγώ δεν θα είμαι στην νέα διοίκηση, δεν θα είμαι υποψήφιος.

-Το να πεις κάτι είναι εύκολο, το να τάξεις είναι εύκολο, το να πληρώσεις όμως δύσκολο, επισήμανε ο πρόεδρος του συλλόγου ζητώντας να υπάρξει ενεργοποίηση όλων ώστε να βρεθούν χρήματα για να αρχίσει η νέα σεζόν και ο προγραμματισμός.

-Του χρόνου με τη νέα μορφή της Γ’ Κατηγορίας, υπολογίζονται περίπου έξοδα 50.000 μόνο για τις μετακινήσεις. Ο προϋπολογισμός θα είναι το ελάχιστο κοντά στα 150.000.

-Η βάση πρέπει να είναι δυνατή, πρέπει η ομάδα να έχει μέλη που να βοηθούν όπως μπορούν.

-Έγινε λόγος για την ακαδημία με τα 12 παιδιά, τομέας που ο σύλλογος πάσχει και πρέπει να ξανα-οργανώσει τα τμήματα υποδομής του.

– Η νέα διοίκηση του συλλόγου θα έχει 9 μέλη και όχι επτά όπως ίσχυε μέχρι τώρα, ενώ θα πρέπει να γίνουν αλλαγές σε άρθρα του καταστατικού.

Κατά τη διάρκεια της Συνέλευσης, έγινε διάλογος με μέλη που εξέφρασαν τις ανησυχίες τους, άλλοι για την κατάσταση του γηπέδου, άλλοι για την ακαδημία, για το εάν η ομάδα πρέπει να είναι στις εθνικές κατηγορίες ή για τη στελέχωση της διοίκησης. «Η Δήμητρα είναι η χαρά μας, είμαστε εδώ γιατί έχουμε «τρέλα» για την ομάδα του τόπου μας και είμαστε περήφανοι για όσα καταφέραμε» επισήμανε ο κ. Δεληζήσης.

Εκλογές στις 26 Ιουνίου
Προκηρύχθηκαν εκλογές για την Κυριακή 26 Ιουνίου προκειμένου να αναδειχθεί νέο διοικητικό συμβούλιο στην ΑΕ Δήμητρα Ευξεινούπολης. Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι πρόεδροι και υποψήφιοι σύμβουλοι μπορούν να καταθέτουν τη δήλωση υποψηφιότητας στα μέλη της εφορευτικής επιτροπής που είναι οι: Δημήτρης Καραφέρης (πρόεδρος, τηλ. 6979-038330), Παναγιώτης Τοσούδης (τηλ. 6983-516390), Γιώργος Τιμπλαλέξης (τηλ. 6976-676877).

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.