Ζ. Μακρή: Έκτακτη επίσκεψη του Αντιπροέδρου του ΕΛΓΑ στις χαλαζόπληκτες περιοχές της ΜαγνησίαςΑπό το πολιτικό γραφείο της κ. Μακρή ανακοινώνεται πως την Παρασκευή 10 Ιουνίου ο αντιπρόεδρος του ΕΛΓΑ κ. Νικόλαος Δούκας, θα επισκεφθεί συνοδεία και του προϊσταμένου του ΕΛΓΑ Θεσσαλίας κ. Σπύρου Σπυρόπουλου, τις πληγείσες περιοχές της Μαγνησίας από την πρόσφατη χαλαζόπτωση.

Ο κ. Δούκας αντιλαμβανόμενος την μεγάλη ζημία που υπέστησαν οι καλλιέργειες στις περιοχές του Αλμυρού αλλά και του Δήμου Ρήγα Φεραίου επιθυμεί να λάβει άμεση και επιτόπια γνώση του μεγέθους της καταστροφής και φυσικά να συνομιλήσει με τους παραγωγούς αλλά και να δώσει την κατεύθυνση για την άμεση καταγραφή των ζημιών και την ταχύτερη δυνατή ικανοποίηση των πληγέντων παραγωγών.

Με την επίσκεψη αυτή αποδεικνύεται εξάλλου, έμπρακτα, η βούληση της ηγεσίας του οργανισμού για την ταχύτερη δυνατή καταγραφή των καταστροφών αλλά  και η σημασία που δίνεται  στην ηθική και ουσιαστική στήριξη του αγροτικού κόσμου των πληγεισών περιοχών.

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.