Ποδηλατοβόλτα στο Κουρί από τους μαθητές Δ’ Τάξης του Δημοτικού Σχ. ΕυξεινούποληςΣτο πλαίσιο των εργαστηρίων δεξιοτήτων με θέμα την κυκλοφοριακή αγωγή, οι μαθητές και οι μαθήτριες της Δ’ Τάξης του Δημοτικού Σχολείου Ευξεινούπολης πραγματοποίησαν την Τρίτη 14 Ιουνίου 2022 ποδηλατοβόλτα με προορισμό το δάσος Κουρί.

 

Τα παιδιά, συνοδευόμενα από την δασκάλα τους κα Αλεξάνδρα Αμβράζη και τον κ. Απόστολο Μπίκο, Εκπαιδευτή Οδήγησης και Κυκλοφοριακής Αγωγής και Παιδαγωγό Οδικής Ασφάλειας, διδάχθηκαν βιωματικά τη σωστή χρήση του ποδηλάτου και τον ορθό τρόπο οδήγησης και κυκλοφορίας του. Με τη συνοδεία και πολύτιμη συμβολή της Τροχαίας Αλμυρού, η εκπαιδευτική ποδηλατοβόλτα πραγματοποιήθηκε με ασφάλεια από το Δημοτικό Σχολείο Ευξεινούπολης προς το δάσος Κουρί, αλλά και κατά την επιστροφή της Δ’ Τάξης στο σχολείο.

Εκ μέρους του σχολείου εκφράστηκαν ευχαριστίες προς τον κ. Απόστολο Μπίκο για τη συνεργασία και τη βιωματική διδακτική προσέγγιση του θέματος της κυκλοφοριακής αγωγής και της οδικής ασφάλειας, αλλά και την Τροχαία Αλμυρού για την εξασφάλιση των απαραίτητων συνθηκών για τη διενέργεια της ποδηλατοβόλτας των μαθητών και μαθητριών του σχολείου.

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.