Επιστολή αναγνώστη για αγροτικό δρόμο σε κακή κατάστασηΑναγνώστης της εφημερίδας μας μάς απέστειλε φωτογραφίες από τον δρόμο που οδηγεί στις γεωργικές εκτάσεις του επισημαίνοντας ότι είναι απροσπέλαστος με Ι.Χ. μετά την κακοκαιρία. Όπως μας είπε, πρόκειται για κομμάτι που ξεκινάει από τον δρόμο εισόδου του αεροδρομίου από την πλευρά της Νέα Αγχιάλου και καταλήγει στο ποτάμι στον Άγιο Αθανάσιο στην περιοχή Αϊδινίου.

«Η κατάσταση είναι δραματική, δεν μπορούμε να πάμε στα χωράφια μας, να δουλέψουμε, έχουμε απευθυνθεί στον Δήμο Αλμυρού ώστε να τον φτιάξουν αλλά τίποτα. Είναι κεντρικός δρόμος που πιο παλιά συντηρούνταν αλλά πλέον έχει καταστεί δύσβατος για να φθάσουμε στην επένδυσή μας» επισημάνθηκε μεταξύ των άλλων. Αναφέρθηκε επίσης από τον αναγνώστη μας ότι μετά τον Ιανό, είχε γίνει μια παρέμβαση με γκρέιντερ που βελτίωσε κάπως την κυκλοφορία, ωστόσο είναι ο μοναδικός δρόμος στην περιοχή που δεν έχει άσφαλτο. Ύστερα από την πρόσφατη κακοκαιρία, η διέλευση με Ι.Χ. έγινε με μεγάλη δυσκολία και κίνδυνο βλάβης-φθορών στο όχημα.

Ο ίδιος είχε επικοινωνία με τον κο Δημήτρη Βαλκανιώτη, τον πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου Αϊδινίου, ο οποίος τον ενημέρωσε πως τα πρώτα 600 μέτρα έχουν ήδη δρομολογηθεί για βελτίωση από τον Δήμο Βόλου, ενώ τα υπόλοιπα ανήκουν στο Κροκίο, άρα τον Δήμο Αλμυρού. Πέρυσι είχε γίνει συντήρηση σε αυτόν τον δρόμο σε συνεργασία με την Πρόεδρο του συμβουλίου Νέας Αγχιάλου και τον Δήμο Αλμυρού, ελάχιστο τμήμα είναι αρμοδιότητα Αϊδινίου.

Ο κ. Βαλκανιώτης γνωρίζει το θέμα και θα προσπαθήσει να κάνει τις απαραίτητες ενέργειες ώστε σε συνεργασία των εμπλεκόμενων φορέων να γίνει μια κοινή προσπάθεια για μόνιμη λύση.

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.