Τιτάνες: Μεγάλη συμμετοχή στο τουρνουά 3on3 και σκακιού / φωτορεπορτάζΤο Σάββατο 18 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε το καθιερωμένο τουρνουά 3on3 των Τιτάνων Αλμυρού, σηματοδοτώντας έτσι και επίσημα τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου.

 

Η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία αφού πάνω από 70 παιδιά έπαιξαν κάτω από τους ήχους των ηχείων και των χειροκροτημάτων θεατών, φίλων και γονέων τους. Χωρισμένοι σε έξι κατηγορίες, έγιναν συνολικά 30 αγώνες στις τέσσερις μπασκέτες που τοποθετήθηκαν στον προαύλιο χώρο του ΕΠΑΛ Αλμυρού, σε μια γιορτή του μπάσκετ που κράτησε περίπου τρεις ώρες.

Τα καλάθια στις μπασκέτες γέμισαν με εύστοχα σουτ, το κυριότερο όμως ήταν ότι όλοι οι συμμετέχοντες χάρηκαν αυτή τη διοργάνωση, η οποία έχει ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον…

Αναλυτικά οι νικητές ανά κατηγορία ήταν:
Α’-Γ’ Δημοτικού: Βαζούρας Ν., Τσιλιγκερίδης Π., Τσέλιας Δ., Βαζούρας Φ.
Δ’-ΣΤ’ Δημοτικού: Καραπτσιάς Κ., Αλεξίου Δ., Κατσαβριάς
Γυμνάσιο κορίτσια: Πλατή Α., Μανάρα Κ., Μπούκα Β.
Γυμνάσιο αγόρια: Μανάρας Λ., Γκρέμι Χ., Κασάι Ο.
Λύκειο κορίτσια: Τετριμίδα Μ., Τσιαμανή Ε., Πάντου Χ.
Λύκειο αγόρια: Κολοκύθας Δ., Βανικιώτης Σ., Κρικώνης.

Με το τέλος των αγώνων απονεμήθηκαν μετάλλια στους νικητές και αναμνηστικά διπλώματα σε όλους τους αθλητές. Τις απονομές έκαναν η πρόεδρος των Τιτάνων κα Χαλεπλή, ο προπονητής κος Φλεβάρης, ο ταμίας του συλλόγου κος Ξυνός, ο πρώην Δήμαρχος κος Κοντογεωργάκης, ο πρώην πρόεδρος του συλλόγου κος Κοντοστάθης και το μέλος κα Μανάρα.

Η διοργάνωση του τουρνουά 3on3 μπάσκετ έγινε για έκτη φορά, μόνο πέρυσι λόγω των συνθηκών της πανδημίας δεν είχε διεξαχθεί. Αντιθέτως, για πρώτη φορά πραγματοποιήθηκε, στον ίδιο χώρο, τουρνουά σκακιού υπό την αιγίδα του συλλόγου. Θυμίζουμε ότι οι Τιτάνες είναι ακαδημία καλαθοσφαίρισης και σκακιού όπως αναγράφεται στο καταστατικό του σωματείου και την επίσημη ονομασία του. Κι εκεί η συμμετοχή ήταν ενθαρρυντική, στήθηκαν τέσσερις σκακιέρες και έπαιξαν μικροί και μεγάλοι, παιδιά κι ενήλικες.

Εκ μέρους του δ.σ. των Τιτάνων εκφράστηκαν ευχαριστίες προς τους χορηγούς που στήριξαν την εκδήλωση, τους γονείς που την παρακολούθησαν και κυρίως όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στο τουρνουά. Άπαντες ανανέωσαν το ραντεβού για τον Σεπτέμβριο όταν θα αρχίσει η νέα αγωνιστική περίοδος.

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.