ΕΠΣΘ κι ΕΠΟ έφεραν τους τελικούς των μικτών Κ15 και Κ17 στο στάδιο Αλμυρού!Οι μεγάλοι τελικοί των κατηγοριών Κ15 και Κ17 των μικτών ομάδων ΕΠΣ έρχονται στον Αλμυρό, στο στάδιο “Αθανάσιος Ραγάζος”.

Αυτό το Σαββατοκύριακο οι δύο αγώνες: η αρχή θα γίνει το Σάββατο στις 18:30 με τον τελικό του Πρωταθλήματος κάτω των 15 ετών μεταξύ των ΕΠΣ Κοζάνης και Αχαΐας και την Κυριακή, την ίδια ώρα, η ΕΠΣ Μακεδονίας και η ΕΠΣ Κορινθίας θα αναμετρηθούν για τον τίτλο στο Πρωτάθλημα κάτω των 17 ετών.

Έτσι, οι νικητές των πρωταθλημάτων προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Κ15 και Κ17 θα αναδειχθούν στον Αλμυρό, σε ακόμη μία σημαντική διοργάνωση που έφερε η διοίκηση της ΕΠΣΘ στην πόλη μας. Και είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους φιλάθλους της περιοχής να δουν από κοντά τα ενδιαφέροντα αυτά παιχνίδια στα οποία θα παίξουν τα μελλοντικά αστέρια του ελληνικού ποδοσφαίρου…

Μάλιστα σημαντική αναμένεται να είναι και η παρουσία επισκεπτών στον Αλμυρό το διήμερο 25-26 Ιουνίου λόγω των αγώνων αφού εκτός από τις αποστολές, θα έρθουν πολλοί γονείς των παιδιών αλλά και παράγοντες της Ομοσπονδίας, σκάουτερ συλλόγων κ.ά.

Θυμίζουμε ότι οι τελικοί επρόκειτο να γίνουν την προηγούμενη εβδομάδα στο Βασδέκειο του Βόλου, ωστόσο είχαν αναβληθεί από την ΕΠΟ. Έτσι, ύστερα από πρόταση του κου Βελάνη που ασπάστηκαν ο πρόεδρος και τα μέλη του δ.σ. της ΕΠΣΘ, η διοργάνωση αυτή θα γίνει στο στάδιο του Αλμυρού.

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.