Ευχαριστίες του Κων. Μαραβέγια σε φορείς και επαγγελματίες για τη φιλοξενία παιδιών από τη ΜολδαβίαΤις ευχαριστίες του προς τους φορείς και επαγγελματίες της περιοχής οι οποίοι συνέβαλαν στην άψογη φιλοξενία 26 παιδιών από τη Μολδαβία και των 7 συνοδών τους, στη Μαγνησία, εκφράζει ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας Ελλάδας – Μολδαβίας, κ. Κωνσταντίνος Μαραβέγιας.

Ειδικότερα, ο κ. Μαραβέγιας ευχαριστεί δημόσια την Μητρόπολη Δημητριάδος και τον Μητροπολίτη κ. Ιγνάτιο, τη διεύθυνση και το προσωπικό του Αθανασάκειου Μουσείου Βόλου, τον Δήμο Βόλου, τον ΟΛΒ, τον ιδιοκτήτη του σκάφους «Ελισάβετ» κ. Κώστα Δημητρίου, την ιδιοκτήτρια του καταστήματος Goodys, στον Βόλο, κ. Βάλια Ποπόλη, τον ιδιοκτήτη του Ocean Beach Bar στις Κουκουναριές της Σκιάθου κ. Κώστα Καλαμποκά και τα καταστήματα «Σκλαβενίτης».

«Η συμβολή τους ήταν καθοριστικής σημασίας ώστε να προσφέρουμε λίγες ημέρες χαράς και ξεγνοιασιάς σε παιδιά από ιδρύματα της Μολδαβίας, τα οποία «κέρδισαν με το σπαθί τους»  αυτό το ταξίδι, αφού πέτυχαν τις υψηλότερες επιδόσεις στα μαθήματά τους κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες», τόνισε σε δήλωσή του ο κ. Μαραβέγιας.

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.