Αργ. Κοπάνας: “Αναμόρφωση αγροτικού οδικού δικτύου Ν. Αγχιάλου-Αϊδινίου”


Στις εργασίες βελτίωσης του αγροτικού οδικού δικτύου στην ευρύτερη περιοχή Νέας Αγχιάλου και Αϊδινίου, βρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Δημοτικών Ενοτήτων Βόλου, Αργύρης Κοπάνας. Ενημερώθηκε από τα συνεργεία για την πορεία του έργου, ενώ είχε την ευκαιρία να συζητήσει με αγρότες της περιοχής, οι οποίοι εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την υλοποίηση αυτής της παρέμβασης.

Ο κ. Κοπάνας έκανε λόγο για “μεγάλη αλλαγή και αναμόρφωση του αγροτικού οδικού δικτύου από τη δημοτική αρχή του Αχιλλέα Μπέου υπό την συνεχή επίβλεψη των τεχνικών μας υπηρεσιών”.

Για την πορεία του έργου ο Αντιδήμαρχος επισήμανε ότι “έχουμε ήδη καλύψει πάνω από 15 χιλιόμετρα βασικών οδικών αξόνων του αγροτικού οδικού δικτύου και απομένουν ακόμη περίπου 7 χιλιόμετρα για την ολοκλήρωση αυτής της ουσιαστικής παρέμβασης”.

Αναφερόμενος ο κ. Κοπάνας στις εργασίες, που εκτελούνται, σημείωσε πως “τα συνεργεία μας προβαίνουν σε διαπλάτυνση και καθαρισμό των οδών, σε διάστρωση με θραυστό υλικό Ε4, σε συμπύκνωση και σε ομαλοποίηση της επιφάνειας του οδοστρώματος με οδοστρωτήρες”.

Τέλος, τόνισε τη συνεργασία, που υπάρχει με τους τοπικούς προέδρους Νέας Αγχιάλου και Αϊδινίου, Βάσω Παρασκευοπούλου και Δημήτρη Βαλκανιώτη αντίστοιχα, αλλά και με τους καλλιεργητές των περιοχών παρέμβασης, “οι οποίοι εκφράζουν την ικανοποίησή τους για το έργο, γεγονός που μας ευχαριστεί ιδιαίτερα” όπως συμπλήρωσε ο κ. Κοπάνας.

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.