Σημαντική ενίσχυση στο Αχίλλειο με Κλίντον και Αλντίν


Από τα κυανόλευκα του Πρωτεσιλάου, στα κυανόλευκα του Αχιλλείου ο Κλίντον και ο Αλντίν. Οι δύο αδερφοί από τους Αγίους Θεοδώρους, τη νέα αγωνιστική σεζόν, θα παίξουν στον σύλλογο του Αχιλλείου και σίγουρα για το πρωτάθλημα της Γ’ Τοπικής Κατηγορίας λογίζονται ως σημαντικές προσθήκες στην ομάδα του παίκτη-προπονητή Θανάση Κατσιαβριά.

Στο πρωτάθλημα της περιόδου 2021-22, ήταν στον Πτελεό και πήραν μεγάλο χρόνο συμμετοχής. Ο Κλίντον αγωνίστηκε στα 22 από τα 24 ματς του Πρωτεσιλάου (17 φορές στη βασική ενδεκάδα, πέντε αλλαγή με 1355 λεπτά) και ο Αλντίν στα 22 (6 φορές βασικός, δεκατέσσερις αλλαγή με 722 λεπτά σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία του «Λαού»). Διακρίνονται για το δυναμικό τους παιχνίδι αλλά και το γεγονός ότι μπορούν να καλύψουν αρκετές θέσεις στον αγωνιστικό χώρο.

Όπως έχουμε αναφέρει ξανά, ο Αχιλλέας θέλει να παρουσιαστεί δυνατός στη νέα Γ’ και να διεκδικήσει την άνοδο, για αυτό τον λόγο η διοίκηση και ο προπονητής είναι σε επαφές ώστε να ολοκληρωθούν κι άλλες καλές μεταγραφές.

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.