Φωτορεπορτάζ από τον Αγιασμό και την πρώτη προπόνηση του Πυράσου


Ο πρωταθλητής και κυπελλούχος Πύρασος άρχισε το απόγευμα της Τετάρτης την προετοιμασία του υπό την καθοδήγηση του Δημήτρη Φραγκούλη, ο οποίος μπαίνει στην πολύ μικρή λίστα των Αγχιαλιτών προπονητών του συλλόγου!

Σαφώς ανανεωμένο το ρόστερ καθώς από την περσινή ομάδα, εκτός Ν. Αγχιάλου παρέμειναν μόνο τέσσερις-πέντε ποδοσφαιριστές. Παρόντες οι καινούργιοι (Τσιλίγκος, Τσιότρας, Δίντσης, Λουκάι, Τσάμης, Διαμαντένιας, Γιαννούκος, Σαματάς, Μπουμπούκης) και οι μικροί από την ακαδημία του Πυράσου που θα ακολουθήσουν την πρώτη ομάδα.

Ο πρόεδρος Γιάννης Μόσδρομος μίλησε για τους πρωταγωνιστικούς στόχους, έκανε λόγο για μια πορεία πολλών ετών που ο Πύρασος συγκαταλέγεται στους κορυφαίους της Μαγνησίας κι όπως είπε, «θέλω να τιμήσετε αυτή τη βαριά φανέλα και στο τέλος να δείτε τους κόπους σας να ανταμείβονται».

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Φραγκούλης -ο οποίος επέστρεψε ύστερα από 13 χρόνια στον Πύρασο και ύστερα από έντεκα στο μαγνησιώτικο ποδόσφαιρο- ζήτησε σοβαρότητα απ’ όλους κατά τη διάρκεια των προπονήσεων και μίλησε για τη νοοτροπία νικητή που πρέπει ο Πύρασος να βγάζει στους αγωνιστικούς χώρους. Ανέλυσε τα της προετοιμασίας και ακολούθως έγινε η πρώτη προπόνηση. Αμέσως μετά, άπαντες πήγαν για μια συνάντηση γνωριμίας στην καφετέρια Cielo στην παραλία της πόλης.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο αγωνιστικός χώρος στο γήπεδο Ν. Αγχιάλου βελτιώθηκε πάρα πολύ το τελευταίο διάστημα, πρασίνισε το μεγαλύτερο κομμάτι του χλοοτάπητα. Για περίπου δέκα ημέρες οι προπονήσεις θα γίνονται στις Μικροθήβες και μετά ο Πύρασος θα επιστρέψει στη φυσική του έδρα.

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.